Bon Jovi va concerta in Romania pe 10 iulie 2011, in Piata Constitutiei din Bucuresti, scrie site-ul oficial al formatiei. Bon Jovi se afla pe locul doi in topul trupelor cu cel mai mare numar de bilete vandute anul acesta.

Bon JoviFoto: myspace.com/bonjovi

Tichetele pentru concertul Bon Jovi din Romania vor fi disponibile incepand cu data de 10 decembrie, mai scrie site-ul trupei.

Bon Jovi se afla in topul formatiilor la bilete vandute anul acesta. Trupa a vandut in primele noua luni ale lui 2010 nu mai putin de 1.368.734 tichete, aflandu-se pe locul doi in clasamentul condus de AC/DC.

Bon Jovi a fost infiintata in New Jersey (SUA), in 1983, lansand pana in prezent 11 albume de studio. Trupa este alcatuita din Jon Bon Jovi (voce) (pe numele real John Francis Bongiovi, Jr.), Richie Sambora (chitara), David Bryan (clape), Tico Torres (tobe) si Hugh McDonald (bas). In aceasta toamna, formatia a fost nominalizata pentru Rock And Roll Hall Of Fame. (sursa wikipedia.org)

Bon Jovi a pornit in februarie 2010 intr-un turneu intitulat The Circle Tour, programat sa cuprinda 135 de concerte in 30 de tari.

Vezi aici site-ul trupei si pagina de myspace.