Andy Fletcher, membru fondator al trupei Depeche Mode, revine in Bucuresti cu un show ce va avea loc pe 29 ianuarie 2011, la The Ark Underground, informeaza Emagic.

Andy Fletcher (Depeche Mode) Foto: Emagic

Considerat liantul dintre Dave Gahan si Martin Gore de-a lungul celor 30 de ani de cariera, Andy Fletcher (sau Fletch, cum ii spun fanii) a contribuit activ la succesul Depeche Mode, atat pe plan muzical, cat si managerial. Artistul s-a implicat si in activitatea financiara a formatiei, fiind coordonatorul unuia dintre cele mai ambitioase si profitabile turnee Depeche Mode, “Devotional Tour” din 1993.

Desi concertele si sesiunile de studio Depeche Mode ii ocupa cea mai mare parte a timpului, Andy a reusit totusi sa gaseasca si cateva momente de ragaz pentru a se dedica unor proiecte pe cont propriu: a inregistrat un album solo ce cuprinde cover-uri interpretate chiar de el, alaturi de Alan Wilder si Martin Gore la pian, a infiintat o casa de discuri si a sustinut show-uri de DJ in cluburi din toata lumea.

Stilul abordat de Fletch se incadreaza in formatul "bedroom DJ" si include mix-uri de piese new wave, hit-uri electro, precum si succese Depeche Mode si Mute Records.

Publicul roman va avea ocazia sa-l revada pe Andy Fletcher pe 29 ianuarie 2011, la The Ark Underground (strada Uranus, nr. 150, fosta Calea Rahovei Nr.196A), intrarea fiind de 50 de lei.