WWE RAW, cel mai apreciat show de wrestling din lume, soseste pentru prima data in Romania pe 21 aprilie, la Romexpo, ora 20:30, in cadrul WrestleMania Revenge Tour. Cu ocazia spectacolului, vor urca pe scena John Cena, Randy Orton, Wade Barrett, Sheamus si Melina, informeaza organizatorii.

Wrestlemania Revenge TourFoto: D&D East Entertainment

John Cena - este unul dintre cei mai buni luptatori de wresling la momentul actual. Cariera sa a luat amploare incepand cu anul 2004, cand a participat la pay-per-view-ul anual Royal Rumble.

Randy Orton - Randy Orton s-a nascut pe 1 aprilie 1980 in Knoxville, Tennessee si este alaturi de The Rock si Carlito unul dintre cele mai cunoscute superstaruri "de a treia generatie".

Wade Barrett - Stuart "Stu" Alexander Bennett (nascut la 10 august 1980) este un wrestler profesionist englez. El activeaza prin brand-ul RAW sub numele de Wade Barrett. El a fost castigator al primului sezon de NXT si a fost liderul The Nexus. Bennett a avut mai multe nume de scena si, anterior, a concurat atat sub numele sau real, cat si sub numele Stu Sanders sau Lawrence Knight.

Sheamus - Stephen Farrelly este un wrestler profesionist din Dublin, Irlanda, cunoscut sub numele de ring Sheamus si Sheamus O'Shaunessy. Nimeni nu credea ca Sheamus are vreo sansa in RAW, dar s-a descurcat bine si acum Sheamus este actualul campion WWE invingand-ul pe John Cena la evenimentul TLC (Tables, Ladders and Chairs). Titluri principale: Champion WWE; 2010 King of the Ring.

Melina - Dupa ce a devenit interesata de wrestling, Melina s-a alaturat circuitelor independente de wrestling profesionist, iar in 2004 - WWE-ului. La inceput, ea a fost manager pentru echipa MNM, care a castigat trei titluri, iar fostul ei iubit si membru al MNM-ului, Johnny Nitro, doua titluri intercontinentale. Melina a debutat ca luptatoare independenta in 2005 si este de trei ori campioana feminina, dupa ce a castigat centura de doua ori in 2007 si a treia oara in 2009.

WWE Superstars este un show de wresling profesionist, televizat, produs de World Wrestling Entertainment (WWE), care este in prezent difuzat pe WGN America, in Statele Unite. A debutat la 16 aprilie 2009. Spectacolul contine talente WWE din ambele branduri actuale: Raw si SmackDown. Prezinta, de asemenea, talente recomandate anterior de brandul defunct ECW.

Biletele pentru evenimentul WrestleMania Revenge Tour (Romexpo, 21 aprilie) se vor pune in vanzare in exclusivitate prin Eventim si se vor putea cumpara din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si online pe www.eventim.ro. Evenimentul este organizat de D&D East Entertainment.

Categorii bilete:

VIP Exclusive (galben in planul de sala) - 639 lei (numar limitat de locuri)

VIP (albastru inchis in planul de sala) - 340,8 lei (numar limitat de locuri)

Tribuna Nivel 1 (albastru deschis in planul de sala) - 255,6 lei

Tribuna Nivel 2 (verde in planul de sala) - 191,7 lei

In picioare (rosu in planul de sala) - 127,8 lei