Formatia Hadouken aduce now-rave-ul britanic in Bucuresti pe 3 iulie, in B'ESTFEST PARK (zona Pipera Tunari), la doar 10 minute de Casa Presei Libere, informeaza organizatorii. In aceeasi zi mai canta Pendulum si House of Pain.

HadoukenFoto: Emagic

Hadouken! provine din Leeds (Marea Britanie) si a fost formata in octombrie 2006 de catre producatorul James Smith, impreuna cu iubita sa - Alice Spooner (sintetizator), Daniel "Pilau" Rice (chitara) si Nick Rice (tobe). James Smith si Daniel Rice s-au intersectat urmand cursurile aceleiasi insitutii, University of Leeds, unde au pus bazele propriei case de discuri, Surface Noise Records, si au inceput munca pentru primele lor piese.

Dupa debutul londonez la Proud Gallery si o serie de concerte in alte cateva orase din Marea Britanie, trupa a devenit cu adevarat cunoscuta in 2007, in momentul in care Mike Skinner de la The Streets a difuzat single-ul “That Boy That Girl” pe binecunoscutul post de radio britanic BBC Radio 1. Materialul a fost numit "opera de geniu” de editorii revistei britanice NME, in clasamentul careia au ocupat prima pozitie.

Stilul muzical al trupei, new-rave cu numeroase influente, a fost elaborat de-a lungul timpului, ajungand astazi sa includa elemente techno si sample-uri din jocuri video. Dupa doua albume de succes, Music for an Accelerated Culture (2008) si For the Masses (2010), premiul pentru "Best Electronic Artist/DJ" obtinut in cadrul BT Digital Music Awards 2008 si o serie de show-uri live explozive in cadrul celor mai cunoscute festivaluri din lume, vara aceasta Hadouken! va concerta si in Romania, la B'ESTFEST pe data de 3 iulie, in ultima zi de festival.

Vezi aici site-ul trupei si pagina de myspace.

Cea de-a patra editie B’ESTFEST va avea loc in perioada 1-3 iulie, intr-un spatiu verde din nordul Bucurestiului, in zona Pipera-Tunari.

Biletele vor putea fi achizitionate la preturi promotionale, cu 20% reducere din pretul intreg, respectiv 95 de lei pentru o zi, 215 lei pentru abonamentul de 3 zile, iar pentru cei ce doresc si acces in camping pe durata festivalului, la abonamentul de 215 lei se va adauga si un voucher de 10 lei. Promotia este valabila doar pana pe data de 22 martie, biletele urmand a fi ulterior disponibile la pret intreg pana in ziua evenimentului, respectiv 125 lei biletele de o zi, 265 de lei abonamentele de 3 zile, iar pentru acces in camping, la abonament se va adauga un voucher de 15 lei.

Incepand cu data de 1 iulie, prima zi de B’ESTFEST, biletele vor putea fi achizitionate in fiecare zi de la intrarea in zona de festival, la pretul de 150 de lei, in timp ce abonamentele vor fi disponibile doar in prima zi de festival, la pretul de 285 de lei, la acestea adaugandu-se pentru cei care doresc camping un voucher de 15 lei.