Oamenii muncii din Capitala au la dispozitie o serie de evenimente de 1 mai: Duminica Plamanilor Roz (cu Daniel Fat), Targul Anticarilor (masini de epoca, bataie cu flori), Festival de gastronomie, targuri cu produse traditionale, un targ handmade, concertul Blind Guardian. De asemenea, Maia Morgenstern va primi o stea pe Walk of Fame-ul romanesc.

Masini de epocaFoto: AGERPRES

Unde pot face bucurestenii de 1 mai

Vezi aici o lista de evenimente pentru cei care doresc sa petreaca ziua de 1 mai facand rafting, ciclism sau calarind.

Vezi aici o lista de evenimente pentru cei care doresc sa petreaca ziua de 1 mai la mare.

In perioada 30 aprilie - 2 mai, Parcul Alexandru Ioan Cuza gazduieste un Festival de gastronomie care se desfasoara in casute de lemn.

In perioada 30 aprilie - 2 mai, in curtea interioara a Bibliotecii Metropolitane, de pe strada Tache Ionescu, are loc cea de-a doua editie a targului de produse traditionale si bio.

In perioada 29 aprilie - 1 mai, Targul Anticarilor din parcul Obor te asteapta cu masini de epoca, bataie cu flori si multe alte ”vechituri”. Atmosfera va fi intretinuta de vocile artiștilor de altadata: Jean Mascopol, Zavaidoc, Titi Botez sau Maria Tanase. Targul Anticarilor va fi deschis de vineri pana duminica, intre orele 10.00 - 18.00.

Sambata si duminica poate fi vizitat celebrul Targ cu produse traditionale la Agronomie: muzica populara maramureseana, olteneasca, moldoveneasca in parcul de la Agronomie. La targ vei mai gasi si carnati ciobanesti afumati din carne de oaie si de vita, carnati vanatoresti afumati, costita taraneasca, slaninuta, pastrama, cotlet haiducesc, piept de curcan afumat, jigou de berbecut afumat, muschiulet de porc afumat, toba de casa taraneasca.

In perioada 29 aprilie - 1 mai se desfasoara targul handmade “Pastel Margaritar” la The Barrel (Str. Smardan nr. 27), in centrul istoric al Capitalei: cercei, brăţări, broşe, panglici, coliere, funde, măşti, clame sau bentiţe. Detalii si program aici.

Cateva evenimente de 1 mai

  • Maia Morgenstern va primi o stea pe Walk of Fame-ul romanesc - Piata Timpului (langa Magazinul Cocor din Capitala) - 13:00
  • Duminica Plamanilor Roz - Improvizatie si folk-up comedy cu Improvisneyland si Daniel FaT - Cinema Patria - 20:00
  • Pe urmele Canalului Dunare - Bucuresti (ciclism) - plecarea este din Parcul Carol - intalnirea la ora 8:00, plecarea la 8:30. Detalii si traseu aici.
  • Unu Mai Rock - concert Blind Guardian - Arenele Romane - 19:00
  • Declar pe propria raspundere - un One-Woman-Show cu Alina Serban - Teatrul Luni de la Green Hours - 20:00 - Calea Victoriei 120. Detalii aici.
  • Recital de pian la Palatul Mogosoaia - 17:00 - Pianistul polonez Michal Szymanowski va interpreta fragmente din Ignacy Jan Paderewski si Franz Liszt

(Surse: acasa.ro, HotNews.ro, bikeevents.ro, comunicatemedia.ro)