​Dupa concertul sustinut in 2007, la Bestival, trupa Hooverphonic se intoarce in Romania pentru un concert ce va avea loc pe 10 iunie, la Fratelli Studios din Bucuresti, de la ora 23:00.

HooverphonicFoto: Hooverphonic.com

Trioul belgian revine in Romania in formula Alex Callier, Raymond Geerts si Noémie Wolfs (noua solista), in cadrul turneului de promovare pentru noul lor album, intitulat "The Night Before", informeaza eventim.ro.

Single-ul "The Night Before", lansat la sfarsitul anului trecut, in octombrie, a constituit primul pas al trupei alaturi de solista actuala, Noemie Wolfs. Albumul cu acelasi nume a fost lansat in noiembrie, si a castigat discul de platina in Belgia, tara natala a trupei, la scurt timp dupa lansare.

Vezi aici site-ul trupei Hooverphonic.

Biletele la concertul Hooverphonic costa 110 si 180 lei si pot fi cumparate din reteau Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Carturesti si Humanitas) si online pe eventim.ro si bestmusic.ro.

Tichetele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Events din Bd. Lascar Catargiu nr. 15 A sau la sediul Eventim din str. Polona nr. 15. Evenimentul este organizat de Events.