Celebrul pianist si compozitor grec Yanni va concerta in Bucuresti pe 13 septembrie, la Zone Arena, de la ora 20:00, informeaza organizatorii.

YanniFoto: yanni.com

Yanni (Yiannis Hrysomallis, pe numele sau adevarat) este un muzician grec, apreciat la nivel mondial.

Yanni este recunoscut pentru talentul lui de a canta la pian, clape, dar si drept compozitor desavarsit. A obtinut nominalizari la premiile Grammy pentru albumul "Dare to Dream" in 1992, urmand "In My Time" in anul 1993.

De-a lungul timpului, Yanni a acumulat mai mult de 35 albume de platina si de aur, la nivel mondial, cu vanzari totale de peste 20 de milioane de exemplare.

Muzica lui a fost folosita pe scara larga in televiziune si evenimente televizate sportive, inclusiv la Super Bowl, World Wide de Sport, US Open, Tour de France, Campionatele Mondiale de patinaj, Jocurile Olimpice. Stilul sau muzical este frecvent descris ca fiind "new age", desi el prefera termenii "contemporan instrumental".

Cu ocazia turneului Truth of Touch, Yanni va ajunge in Mexic, Panama, SUA, Canada, China, Europa si America de Sud, precum si in Romania.

Pentru concertul din Capitala, ce va avea loc pe 13 septembrie, la Zone Arena, Yanni va veni insotit de orchestra sa.

Vezi aici site-ul artistului.

Persoanele care achizitioneaza patru tichete la spectacolul Yanni vor beneficia de o reducere de 10%. Oferta este valabila pana pe data de 20 mai.

Biletele au preturile cuprinse intre 100 si 350 de lei, in functie de categoria de loc si au fost puse in vanzare in reteaua Vreau Bilet - Unirea Shopping Center - et. 2, Carrefour Feeria - Baneasa Shopping City, iar pentru rezervari puteti accesa www.vreaubilet.ro.