Trupele romanesti Implant Pentru Refuz si White Walls vor canta in deschiderea concertului pe care cei de la Deftones il vor sustine sambata, 13 august, la Arenele Romane, in cadrul Alternative Summer Day, informeaza organizatorii. Deftones a mai concertat in Romania in 2006.

Implant Pentru RefuzFoto:

Implant pentru Refuz (IPR) este cea mai cunoscuta formatie de hardcore din Romania. A fost fondata la Timisoara in anul 1995, fiind initiatoare a genului hardcore crossover in tara noastra.

Inca de la inceput, IPR a ales un mesaj direct si texte pe teme social-politice, cu un puternic caracter protestatar.

Trupa este formata din vocalistii Octavian Horvath si Ovidiu Takacs, basistul Stefan Czifrak, chitaristii Valentin Popescu si Razvan Nicov si tobosarul Adrian Iacob.

O prezenta constanta in cadrul festivalurilor rock, IPR a evoluat pe scenele TopT, Posada, Rock la Mures, Salvati Vama Veche, Peninsula, Fan-Fest etc.

Discografie: Implant Pentru Refuz (1995), Permis postsinucidere (1997), Culori (1999), Oameni fara fete (2001), Monolith (2007), OTHEROOT (2009).

White Walls este o formatie de progressive metal din Constanta. La doar un an de la primul sau concert, trupa se poate lauda cu serie de succese in tara si in strainatate:

  • locul 1 la The Battle Of Rocksin (aprilie 2010)
  • locul 1 la Stufstock Newcomers (august 2010)
  • locul 3 la Maximum Rock - Suport Pentru Underground (octombrie 2010)
  • locul 1 la finala nationala Global Battle Of The Bands (noiembrie 2010)
  • locul 1 la Best Metal Newcomer pe Metalhead.ro (februarie 2011)
  • locul 5 la finala mondiala Global Battle Of The Bands, organizata in Kuala Lumpur - Malaezia (februarie 2011).

Albumul de debut, Mad Man Circus, a aparut in octombrie 2010. In octombrie 2011, White Walls va deveni prima trupa din Romania ce ajunge sa cante la festivalul ProgPower Europe.