Miercuri, 8 iunie, Eugen Istodor isi lanseaza volumul Lipscani. Ghid turistic & de chefuri, "primul ghid turistic verificat & adevarat din Romania", informeaza un comunicat remis redactiei HotNews.ro. De la ora 16:00, autorul ii asteapta pe bucuresteni la Lupoaica, in capul strazii Lipscaniului, pentru a trage apoi "un chef" pe celebra strada a Capitalei. Invitati: Vintila Mihailescu si Dan C. Mihailescu.

Ora 16:00

"Eugen Istodor ne asteapta la Lupoaica, in capu' strazii Lipscaniului. Dam o raita prin Centrul Vechi, ne vedem cu Lipscanul de la FotoCabinet, facem popas de-o bere la Absintherie Sixtina, ascultam melodiile vechiului Bucuresti interpretate de Gigi Melody".

Ora 18.00

"Ascultam o vorba desteapta rostita de Vintila Mihailescu si Dan C. Mihailescu la Restaurantul Malagamba (strada Sf.Dumitru).

Lipscaniul arata ca o recuzita gata pentru o petrecere care se tot amana: decor de epoca, rochii de mireasa, droguri si iubiri usoare, cadouri ieftine si antichitati, biciclete nebune si ceaiuri nemaiauzite, eco, bio, saorme, scoici, narghilele, excentricitati, party-uri, meniuri takeaway, crasme pentru toate buzunarele.

Are inocenta unui copil care si-a facut un orasel cum s-a priceput si el din povestile bunicilor. Un capriciu omenesc, o bizarerie istorica. Citeste-i istoria. Priveste in jurul tau si descopera-l.

Vino in Lipscani. Ghid turistic&de chefuri."