VIDEO FOTOGALERIE Sting a concertat in Bucuresti pentru 10.000 de fani
Concertul a inceput in jurul orei 20:15, dupa ce a urcat pe scena o orchestra simfonica alcatuita din 50 de instrumentisti, in frunte cu dirijoarea Sarah Hicks. De asemenea, alaturi de Sting au mai fost prezenti in Bucuresti Dominic Miller (chitara), Rhani Krija (percutie), Jo Lawry (voce) si Ira Coleman (bas).
In prima parte a spectacolului, artistul britanic a interpretat piese precum Every Little Thing She Does Is Magic, If I Ever Lose My Faith In You, Englishman in New York, Roxanne (piesa Police), Mad About You, When We Dance, Russians, I Hung My Head (preluare dupa Johnny Cash), Why Should I Cry For You?, Whenever I Say Your Name, Fields Of Gold, Next To You (piesa Police), fara a uita sa salute publicul cu un "Buna seara, Bucuresti!" spus chiar in limba romana.
Dupa o pauza de 20 de minute, concertul a continuat cu melodii ca Shape Of My Heart, This Cowboy Song, Moon Over Bourbon Street (inceputul piesei a beneficiat si de celebrul theremin), End Of The Game, King Of Pain (piesa Police), Every Breath You Take (piesa Police).
Ca bis, Sting a mai prezentat piesele Desert Rose, She’s Too Good For Me, Fragile si Message In A Bottle (a interpretat-o singur, cu chitara si voce).
Sting a ajuns in Romania luni, la ora 12:00. Artistul s-a aflat la al treilea concert in tara noastra, dupa spectacolele sustinute in 1996 si 2009. Evenimentul de pe 6 iunie a facut parte din Turneul Symphonicity si a fost primul show din Europa in aceasta formula.
Prima incursiune a lui Sting in domeniul muzicii clasice a inceput odata cu albumul “Songs from the Labyrinth” lansat in 2006 la Deutsche Grammophon, albumul oferind o interpretare fascinanta, la lauta, a muzicii compozitorului John Dowland (secolul XVI). Dupa incheierea turneului ce a marcat reunirea trupei The Police, Sting s-a intors la pasiunea lui pentru combinarea genurilor muzicale cu albumul “If On A Winter’s Night...”, care a debutat direct pe prima pozitie in clasamentul Billboard Classics.
Ca interpret solo si membru al trupei The Police, Sting a primit nu mai putin de 16 premii Grammy, doua Brit, un Glob de Aur, un Emmy, trei nominalizari la Oscar, trofeul Century Award oferit de Billboard Magazine si titlul de Persoana Anului in 2004 din partea MusiCares, precum si prezenta in “Rock and Roll Hall of Fame” si “Songwriters Hall of Fame”.

România și trenurile internaționale - O istorie de 130 de ani, de la trenurile ce parcurgeau peste 3.000 de km până la rutele mult mai scurte din prezent
Walker, Texas Ranger, se întoarce! / Vești bune pentru fanii Indiana Jones / Noi dovezi despre formarea găurilor negre supermasive
VIDEO Rusia, o viață în exil: Copiii Gulagului se luptă de 30 de ani pentru a reveni acasă
Sorin Cîmpeanu, invitat în studioul HotNews.ro de la ora 18,00. Realizator - Mona Hera
VIDEOINTERVIU/ Beneficiile pe care le pot acorda firmele angajaților anul acesta, dacă au posibilitatea, explicate de Cristian Rapcencu. De la cei 400 lei din telemuncă, la decontarea concediilor și cei 1.500 lei pentru creșă sau gradiniță/ Cum se poate deduce întregul cost cu casele de marcat
intr-adevar ora inceperii nu s-a afisat nicaieri.
Dar faptul ca la un concert rock in aer liber (totusi pe Sting aici l-am incadra) gasesti bere si se fumeaza mi se pare foarte normal.
Berea insa ff slaba si ff scumpa dar asta este alta discutie
In alta ordine de idei, ce cautau shot-urile de Tequila pe acolo? Nu de alta, dar am avut placerea sa ascult si cateva ragete venite din zona de 400 lei biletul.
- sunet slab
- lumina prea multa, contrast 0 cu scena (a inceput prea devreme, cand era lumina afara, dupa care luminile din piata combateau efectele modeste de pe scena)
- cameramani si regizor amatori, nu reuseau sa incadreze imaginea pe artistul momentului (penibil cand facea cate unul solo sau vedeai doar microfonul din fata lui Sting pe monitoare)
- spatiu mult irosit in zonele de scaune, dar vb ceea: banii vorbesc
- Symphonicity s-ar fi simtit mult mai bine intr-o sala; poate o Polivalenta plina ar fi adus aceeasi bani dar mai multa satisfactie publicului.
Dar nimic din toate acestea n-ar fi contat, daca domnul Sting nu ne dadea un concert de categoria a IIa, platit de noi la categoria I. Concertul nu are nimic in comun cu ceea ce s-a intimplat, nici macar la vecinii unguri, nu mai vorbim de occident, si mai ales nu are nimic in comun cu o rescriere a pieselor pentru orchestra simfonica (exceptie Moon over Bourbon street). Doar o adiere de acompaniement armonic pentru instrumente clasice. Noroc ca ceea tot ce a facut genial nu ne mai poate lua nimeni, nici macar emagic.