Cantaretul italian Al Bano va canta pentru publicul roman pentru prima data pe scena Salii Palatului, informeaza organizatorii. Artistul va sustine pe 12 iunie un concert live, alaturi de trupa sa. Italianul o va avea ca invitata pe Paula Seling.

Al BanoFoto: Romina Carrisi

Celebrul artist italian se mentine mereu in actualitate, chiar in acest an inregistrand din nou un succes deosebit la Festivalul de la San Remo. Din programul concertului de la Sala Palatului nu vor lipsi hituri, dar si cantece mai noi, in orchestratii moderne, realizate de maestrul Alterisio Paoletti.

Dupa colaborarile precedente de la Festivalul Callatis si din alte concerte "open air" (Iasi, Arad, Timisoara), Al Bano o va avea din nou invitata pe scena pe Paula Seling. Romanca va interpreta partiturile sustinute initial de Romina Power in cantecele care au facut istorie: "Felicita", "Sempre, sempre", "Ci sara", "Sharazan", "Liberta".

Al Bano - "O cantareata exceptionala, Paula Seling, cu care sunt fericit sa cant impreuna de fiecare data cand am ocazia. Orice popor s-ar mandri cu o artista ca ea."

Paula Seling - "As fi ipocrita daca as spune ca nu am emotii si acum, la al nu stiu catelea concert impreuna cu Al Bano si la al mult mai multelea concert din viata mea. Dar emotiile sunt, de cele mai multe ori, stimulatoare. Pot sa spun, fara nicio rezerva, ca la fiecare cantare ma incearca putin teama, dar si entuziasmul si chiar fericirea. Alaturarea de un mare artist, cum este Al Bano, nu poate decat sa sporeasca aceste senzatii".

In 1967, Al Bano semneaza cu prestigioasa casa de discuri EMI, iar primul sau single, "Nel sole", se vinde in 1,3 milioane de exemplare. In acelasi an, participa la turneul italian al celor de la Rolling Stones. Urmeaza apoi o cariera internationala fulminanta - 165 de milioane de albume vandute (26 de discuri de aur si 8 discuri de platina), milioane de fani si turnee in toata lumea, din Japonia in Rusia si din Europa in Statele Unite sau America de Sud

Vezi aici site-ul lui Al Bano.

Ultimele bilete sunt disponibile in reteaua Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, Sala Palatului, sau online la www.eventim.ro si www.bilete.ro. Concertul este produs de Fundatia Phoenix.