Alice Cooper va concerta astazi la Arenele Romane din Capitala, deschiderea fiind asigurata de trupa Iris. Accesul este permis incepand cu ora 18:30, spectacolul urmand sa inceapa la 19:30.

Alice CooperFoto: alicecooper.com

Din culisele spectacolului de pe 14 iunie: un sarpe boa, injectii letale, instrumente medievale de tortura, camasi de forta si multi litri de sange artificial. Anti-eroul perfect al muzicii rock le pregateste fanilor un thriller in toata regula, plin cu efecte speciale.

Setlist Alice Cooper la Download Festival (Castle Donington, Anglia) - 11 iunie

1. The Black Widow

2. Brutal Planet

3. I'm Eighteen

4. Billion Dollar Babies

5. No More Mr. Nice Guy

6. Halo Of Flies

7. Is It My Body

8. Hey Stoopid

9. Cold Ethyl

10. Feed My Frankenstein

11. Poison

12. Wicked Young Man

13. Killer

14. I Love The Dead

15. School's Out

bis

16. Elected

(Sursa setlist: setlist.fm)

Alice spune ca lumea spectacolelor live a evoluat, in schimb: "Totul trebuie sa fie mai mare acum. Montari grandioase, sunet la apogeu, muzica mai dura”. Asa ca productia "No More Mister Nice Guy: The Original Evil Returns" joaca dupa toate regulile blockbusterelor holywoodiene. Torturile la care se supune pe scena personajul Alice Cooper nu sunt usor de infruntat. Incatusat in camasa de forta si chinuit de asistente sanitare sadice, electrocutat pe scaunul electric, "Raul Originar" este in final decapitat cu o ghilotina pentru a renaste, precum pasarea Phoenix. "La sfarsitul spectacolului vreau sa vad audienta epuizata!" mai spune Alice.

In peste 4 decenii de cariera, Alice Cooper a vandut peste 50 de milioane de albume si a "ingrozit" milioane de oameni cu show-urile sale horror, care au facut din el cel mai celebru personaj negativ al muzicii rock.

Alice Cooper a mai concertat in Romania la B'estival, in 2007​