Grupul electro avantgarde Tangtype va concerta pe 24 iunie, de la ora 23:30, la Institutul Cultural Roman, in cadrul celei de-a cincea editii a Noptii Institutelor Culturale.

Noaptea Institutelor Culturale propune un maraton cultural nocturn cu peste 50 de evenimente care se vor desfasura in opt locuri din Bucuresti.

Delegatia Valonia-Bruxelles este gazduita anul acesta de Institutul Cultural Roman, alaturi de colegii sai de la Fundatia Culturala Greaca si Institutul Camoes.

In curtea ICR, aproape de miezul noptii, vor urca pe scena cei 3 membri ai grupului Tangtype, Julie, Jean-François si Karen, pentru un concert electro avantgarde.

Universul muzical al grupului este atipic: structuri pop si influente explozive de jazz, experimente electronice si linii melodice evidente. In acest univers, instrumentele acustice, vioara, percutii, chitara, au un rol esential.

Mai multe detalii despre Tangtype gasiti aici.

Pentru prima oara in Romania, Tangtype va fi o intalnire familiara pentru admiratorii lui Davide Balula sau ai grupului Midaircondo.

Programul evenimentelor din cadrul Noptii Institutelor Culturale este disponibil aici.