Huiduita de publicul din Belgrad, dupa ce s-a urcat beata pe scena la concertul de sambata, Amy Winehouse isi anuleaza intregul turneu european din aceasta vara. Artista ar fi trebuit sa cante pe 15 august in Capitala.

Amy WinehouseFoto: amywinehouse.com

Din cauza dependentei de alcool, Amy Winehouse se intoarce la dezintoxicare, in Marea Britanie. Toate concertele din aceasta vara au fost anulate, inclusiv spectacolul din Romania.

Posesorii biletelor la concertul pe care artista britanica urma sa-l sustina la Bucuresti, pe Stadionul Iolanda Balas Soter, isi pot recupera contravaloarea lor incepand de luni, 27 iunie, pana pe data de 15 august (inclusiv), informeaza organizatorii.

"Amy Winehouse anuleaza toate aparitiile programate in cadrul turneului sau. Intreaga sa echipa va face tot ce se poate pentru a o ajuta sa-si revina in cea mai buna forma. Ii vom acorda oricat timp are nevoie pentru ca acest lucru sa se intample", afirma reprezentantii artistei britanice, intr-un mesaj adresat tuturor fanilor din tarile in care Amy Winehouse ar fi urmat sa concerteze in aceasta vara.

Posesorii biletelor pentru concertul programat la Bucuresti isi pot recupera contravaloarea lor de la punctele de vanzare din reteaua Eventim de unde au achizitionat tichetele. In cazul biletelor cumparate online, contravaloarea lor poate fi recuperata contactand reteaua Eventim la adresa de mail contact@eventim.ro sau la numarul de telefon 021 250 10 08.