In perioada 1-3 iulie se desfasoara a patra editie a festivalului B'ESTFEST, la iarba verde, pe islazul comunei Tunari, langa lacul Pasarea. Pentru a ajunge la B'ESTFEST PARK exista maxi taxi, precum si o linie speciala RATB (ce va asigura transportul din puncte "cheie" ale orasului), iar cei care aleg masina personala vor avea parcarea gratuita. Vezi care sunt detaliile despre acces si camping la B'ESTFEST Summer Camp 2011.

Harta B'estfestFoto: Emagic

Trasee pentru a ajunge la B'ESTFEST PARK

Exista mai multe trasee prin care se poate ajunge in B'ESTFEST Park, pe islazul comunei Tunari din Str. Stefan cel Mare (la piciorul noului pod de peste Sos. de Centura), avand legatura cu Sos. Bucuresti-Ploiesti (DN1), Bd. Pipera-Tunari, Soseaua de Centura. Dinspre Piata Presei Libere se poate ajunge pe traseul Sos. Bucuresti-Ploiesti - Str. Erou Iancu Nicolae - Bd. Pipera-Tunari - Str. Stefan cel Mare, dinspre statia de metrou Pipera pe Bd. Dimitrie Pompei - Sos Petricani - Bd. Pipera Tunari - Str. Stefan cel Mare, de pe DN1 putand fi ales fie traseul pe Sos. de Centura - Calea Bucuresti- Str. Stefan cel Mare, fie cel pe Str. 23 August - Str. 1 Decembrie - Str. Stefan cel Mare. (Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati harta)

Pentru a ajunge la B'ESTFEST PARK exista maxi taxi, precum si o linie speciala RATB (ce va asigura transportul din puncte "cheie" ale orasului). In plus, B'ESTFEST are un spatiu special amenajat pentru parcare in incinta festivalului, si nu se vor percepe taxe de parcare. Detalii despre transport gasiti aici.

Acces

Accesul in zona de festival se va face incepand cu ora 16:00 in prima zi de festival, vineri 1 iulie, urmand ca sambata si duminica publicul sa poata avea acces inca de la ora 12:00.

Concertele pe scenele principale vor incepe dupa ora 17:30 vineri, respectiv 16:30 sambata si duminica, urmand ca in toate cele trei zile, dupa show-urile headliner-ilor, party-urile sa continue in Dance Arena si la terasele din spatiul de festival.

Detinatorii biletelor de o zi si abonamentelor pe 3 zile vor putea intra si iesi liber din zona festivalului pe baza unei bratari pe care o vor primi inca de la intrarea in spatiul de festival. Aceasta bratara va oferi accesul in zona publica si va trebui purtata tot timpul pe durata festivalului. Accesul persoanelor in incinta festivalului se va face doar prin intrarea publicului.

Participantii la B'ESTFEST trebuie sa aiba asupra lor un act de identitate valid (B.I., C.I., pasaport, permis de conducere cu poze, certificate de nastere - in original).

Copiii cu varste sub 12 ani, insotiti de un adult, vor avea acces gratuit. In vecinatatea scenelor, zgomotul produs poate fi mult peste nivelul suportat de cei mici, prin urmare recomandam dopuri sau casti de protectie, precum si petrecerea timpului mai departe de zonele zgomotoase.

Camping

O alta noutate a acestei editii este zona de Camping, dotata cu toate facilitatile necesare unei sederi cat mai placute (toalete, lavoar, dusuri cu apa calda, bacanii etc.).

Accesul in zona de camping este permis incepand de vineri, ora 10.00 (pana luni, ora 14:00), numai celor care detin un voucher de camping.

Voucherul poate fi achizitionat atat in avans cat si de la locul unde se tine festivalul, in zona de camping putand sta in baza acestui voucher atat persoanele care au bilet de o zi sau doua, cat si cele care detin un abonament pentru toate cele trei zile de festival.

In incinta festivalului va exista un spatiu special amenjat de unde se vor putea achizitiona corturi, saci de dormit, spray-uri anti insecte, precum si alte echipamente de camping. De asemenea, cei care nu detin un cort pot inchiria unul in avans, cei interesati putand afla mai multe detalii de pe site-ul offcial al festivalului - sectiunea Camping.

Organizare B'ESTFEST Park

In cadrul B'ESTFEST Park vor exista mai multe zone de atractii, precum Sports Area, Playground, Lake Lounge, Arts & Crafts, Bazzar, Green Village, unde publicul va avea la dispozitie diverse activitati sportive, artistice, culturale, de relaxare sau distractie, pana seara tarziu.

In perimetrul B'ESTFEST va exista un birou de informare, care va functiona si ca birou de obiecte pierdute. In cazul in care gasiti sau pierdeti ceva, aici veti putea raporta acest lucru.

In zona festivalului vor exista puncte de prim-ajutor si ambulante. De asemenea, in caz de urgenta, puteti apela la agentii de securitate dotati cu statii emisie-receptie.

Catering/ jetoane

In cadrul festivalului, mancarea si bautura nu poate fi cumparata cu bani cash, ci doar pe baza unor jetoane, pe care le puteti procura de la casieriile festivalului. La sfarsitul fiecarei zile, jetoanele in plus pot fi schimbate in bani. In perimetrul festivalului vor exista mai multe zone-restaurant.

Mancare, bautura, tigari, merchandising

O gama larga de feluri de mancare, de la gratare la specialitati vegetariene, pentru o varietate de gusturi, vor fi disponibile in zonele de restaurante din spatiul festivalului. Sucurile si berea vor fi disponibile toata ziua, iar barurile din zona de divertisment vor fi deschise chiar si dupa terminarea concertelor de pe scene.

In incinta B'ESTFEST vor exista zone speciale de merchandising, unde se vor vinde diverse produse (CD-uri, carti, tricouri etc.) si tigari. Aceste produse pot fi cumparate doar cu bani cash (nu pe baza de jetoane), iar tigarile se pot vinde numai persoanelor peste 18 ani. La fata locului vor exista puncte de vanzare rasfirate, unde veti putea gasi toate lucrurile de care aveti nevoie pentru a supravietui cele trei sau patru zile pe care intentionati sa le petreceti alaturi de noi. Tarabele in cauza includ haine, bijuterii, servicii de masaj, alimente ecologice, suveniruri, materiale promotionale si multe altele.

Toalete

In incinta festivalului vor exista zone de toalete dedicate: barbatilor, femeilor si persoanelor cu handicap. Acestea vor fi curatate cat de des posibil si, din acest motiv, unele toalete pot fi inchise temporar. De asemenea, la fiecare zona de toalete vor fi disponibile lavoare.

Interdictii

Puteti intra cu alcool (recipiente de plastic) in zona de camping, dar nu va fi permis accesul cu el in celelalte zone ale festivalului (in zona de camping este permis accesul cu cel mult 2L de vin sau bere si nu mai mult de 75mL tarie de persoana).

Nu este permis accesul in spatiul festivalulul cu:

  • arme sau orice alt obiect ce poate fi considerat periculos, chiar daca planuiti sa-l utilizati pentru camping. Este interzis accesul cu alcool, droguri, orice fel de sticle, animale de companie, pixuri cu laser, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete (in zona de camping este permis), spray-uri de dimensiuni mari, umbrele, scaune, bauturi sau mancare, umbrele, obiecte potential periculoase, ascutite sau contondente
  • aparate foto profesionale (cu obiective interschimbabile), aparate de inregistrare audio-video
  • canistre de gaz sau masini de gatit cu benzina, nu este permisa aprinderea de focuri

Inainte de intrarea in incinta festivalului, toate rucsacurile, sacosele si pachetele vor fi verificate in conformitate cu legea, iar participantii trebuie sa accepte sa se supuna unui control corporal efectuat de personalul nostru de securitate autorizat legal. Refuzul supunerii controlului corporal va atrage interzicerea accesului in zona.

Nu este permis stage-diving-ul si crowd-surfing-ul. Astfel de activitati sunt periculoase pentru dumneavoastra si pentru cei din jur, anunta organizatorii.

Nu se va accepta sub nicio forma consumul sau comercializarea drogurilor. Nu este permis accesul cu animale de companie in perimetrul festivalului. Nu este permisa escaladarea structurilor si copacilor din perimetrul festivalului.

Bilete

Biletele pentru festival sunt disponibile la preturile de 125 lei biletul de o zi, 265 de lei abonamentul de 3 zile si 15 lei voucherul de camping, acestea putand fi achizitionate online, de pe www.myticket.ro sau din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau The Ark (Uranus 150). De asemenea, copii sub 12 ani au gratuitate, iar cei care vor sa mearga cu gasca la festival pot beneficia de o reducere de 50% din pretul biletelor daca vin in grupuri de minim 10 persoane. Mai multe detalii si informatii referitoare la B'ESTFEST Summer Camp 2011 sunt disponibile aici.