​Dupa trei zile de petrecere si peste 40 de ore de muzica live si peste 60 de artisti, B’ESTFEST si-a inchis portile aseara, adunand aproximativ 38.000 de spectatori de-a lungul intregului festival, informeaza organizatorii.

Foto:

Ultima zi a festivalului si-a deschis portile in jurul pranzului, primele concerte incepand putin dupa ora 16:00. TunesInnaOurHeads, Cuantune, Sarmanele Reci, Zeppelin si Praetor, Smallman, TiPtiL, Blue Nipple Boy, CTC, Roa, Limun&K-lu, Amon, Snow, Yuffa & Hardcore au fost cei care au urcat pe rand pe cele patru scene ale festivalului, in asteptarea headliner-ilor serii - House of Pain, Hadouken!, Nero si Pendulum.

Australienii si-au electrizat intreaga audienta cu un show live exceptional, coborand apoi in public pentru a petrece la Dance Arena, alaturi de Nero si fanii carora le-au impartit autografe.

Pe langa concertele si seturile de DJ programate pe cele patru scene si patru terase amenajate in cadrul B’ESTFEST Park, aceasta editie de Summer Camp si-a asteptat publicul si cu o multitudine de alte activitati, intregul spatiu de festival fiind construit sub forma unui adevarat oras din care nu au lipsit: un adevarat "parc de distractii" pentru copiii mici si mari, proiectii de film, zone de sport, relaxare, locuri de joaca, activitati creative, zona de camping, expozitii de arta si workshop-uri.

B’ESTFEST Summer Camp s-a defasurat in weekendul 1-3 iulie pe islazul comunei Tunari, la iarba verde, departe de betoanele orasului dar. Festivalul a avut inclus in line-up nume precum Flogging Molly, Skunk Anansie, Roger Sanchez, Caspa, LAMB, Asian Dub Foundation, Mika, House of Pain, Hadouken!, Pendulum sau Nero.