Formatia Bon Jovi va concerta in Capitala duminica, 10 iulie, in Piata Constitutiei. Accesul publicului este permis incepand cu ora 16:00, in deschidere urmand sa cante doua formatii autohtone - QuantiQ (18:20) si Stillborn (19:10). Bon Jovi va urca pe scena in jurul orei 20:00.

Bon JoviFoto: bonjovi.com

Bon Jovi a ajuns in Romania sambata, in jurul orei 16:00.

Vremea la ora concertului

Pentru ziua concertului a fost anuntata vreme frumoasa, cer senin si temperaturi de maxim 33 grade Celsius.

Program

  • acces public - 16:00
  • recital QuantiQ - 18:20
  • recital Stillborn - 19:10
  • recital Bon Jovi - 20:00

Concertul Bon Jovi se va incheia inaintea orei 23:00. Vezi ce piese ar putea canta Bon Jovi in aceasta seara, in Romania.

La concertul din Romania sunt asteptati 50.000 de spectatori.

Cai de acces

  • Accesul se va realiza prin doua porti pozitionate pe Bd. Libertatii, in extremitatile dinspre Splaiul Unirii (Parcul Izvor), respectiv Calea 13 Septembrie.
  • Cei care au bilete la Peluze in Normal Circle si Golden Circle pot intra pe oricare dintre porti.
  • Celor cu bilete in tribunele VIP A1 si B1 li se recomanda accesul prin portile dinspre Splaiul Unirii (Parcul Izvor).
  • Celor cu bilete in tribunele VIP A2, respectiv B2 li se recomanda accesul prin portile dinspre Calea 13 Septembrie.

Interdictii

Accesul publicului nu este permis cu aparate foto sau de inregistrare audio-video profesionale, cu umbrele, obiecte contondente, arme albe sau de foc, sticle, pet-uri, can-uri, lasere, stupefiante, medicamente de orice fel (doar daca au asupra lor reteta medicala care confirma necesitatea consumului).

Jetoane

  • Achizitionarea de produse la concertul Bon Jovi se va face pe baza jetoanelor care vor putea fi cumparate de la casieriile special amenajate.
  • Jetoanele achizitionate si neconsumate nu vor putea fi rascumparate la finalul concertului.

Bilete

Biletele de concert au preturi de 479,3 lei (VIP), 372,8 lei (Tribuna), 186,4 lei (Normal Circle) si pot fi procurate din reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro. Biletele din zona Golden Circle au fost deja epuizate.

Detalii despre turneul The Circle

Demarat in februarie 2010, turneul “The Circle” al trupei Bon Jovi ajunge si in Bucuresti, pe 10 iulie. Productia concertului din Capitala este asigurata de peste 500 de persoane. Turneul trupei Bon Jovi a fost declarat cel mai profitabil proiect muzical al anului 2010.

Turneul utilizeaza patru scene identice care calatoresc in cascada pentru a asigura ritmicitatea concertelor la intervale de cateva zile, intrucat productia unui singur show dureaza aproape o saptamana (lucrarile in Piata Constitutiei au inceput imediat dupa incheierea Rock The City). Pentru a transporta intregul echipament se folosesc aproximativ 40 de tiruri pentru fiecare spectacol.

Scena, cu un design creat special pentru turneul “The Circle”, are 54 de metri latime si 25 de metri adancime. Pe scena va exista un ecran cu o latime de aproximativ 40 de metri inscris in arcul scenei. Puterea instalatiei de sunet depaseste 15.000 wati, iar pentru alimentarea ei la fiecare concert se utilizeaza generatoare care consuma peste 1800 litri de motorina.