Un eveniment ce va reuni posesorii si fanii automobilelor ARO M461, Ziua Internationala a Gradinilor Zoologice si Parcurilor, Triatlon Cupa Olimpia, Seara de observatii astronomice (Noapte instelata cu Saturn, Luna si Jupiter), o plimbare prin Centrul Vechi al Bucurestiului - sunt cele mai interesante evenimente ce au loc in Capitala, in perioada 5-7 august.

ARO M461Foto: arom461.ro

Cei interesati sa viziteze "National Arena" o pot face incepand sambata, de la ora 17.00, si pana duminica. Detalii aici.

In perioada 6-9 august, bucurestenii sarbatoresc Ziua Internationala a Gradinilor Zoologice si Parcurilor. Deschiderea evenimentelor va avea loc sambata, de la ora 11:00. Pentru acest eveniment au fost confectionate mascote in marime naturala, care sa reprezinte principalele animale de la Gradina Zoologica din Capitala. De asemenea, vor fi organizate concursuri de desene pe asfalt, cursuri de ecologie si tombole cu premii pentru copii. Intrarea la Gradina Zoologica va fi gratuita pentru copii.

O noua editie a evenimentului "Bucuresti - Cartier de Vara" are loc weekendul acesta. Detalii aici.

In perioada 1-19 august, la Palatul Parlamentului, sala de expozitie "Constantin Brancusi" (str. Izvor 2-4) poate fi vizitat Salonul International Outsider Art by by Laurentiu Dimisca, editia I. Detalii aici.

In perioada 6-7 august se desfasoara targul Green Fair, editia a 36-a. Gradina Green Hours - Calea Victoriei 120, intre orele 10 -18. Detalii aici.

Pana pe data de 7 august, la Muzeul National de Geologie va putea fi vizitata expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Vara Cristalelor", intre 10:00 si 18:00. Detalii aici.

Sambata, 6 august

  • Ziua Internationala a Gradinilor Zoologice si Parcurilor - deschiderea se face la ora 11:00 - Gradina Zoologica
  • Descopera Centrul vechi al Bucurestiului - o plimbare prin Centrul Vechi al Bucurestiului, in compania lectorului Anita Sterea - 18:00. Detalii aici.
  • Seara de observatii astronomice: Noapte instelata cu Saturn, Luna si Jupiter - Programul de observatii incepe la ora 22 si se termina oficial la 3 - Intilnire la Statuia Aviatorilor la ora 21:00. Detalii aici.

Duminica, 7 august

  • Raidul zimbrilor - eveniment care va reuni posesorii si fanii automobilelor ARO M461 - Expozitia se va desfasura in intervalul 8.30 - 9.30 pe platoul din fata Academiei Militare. Detalii aici.
  • Triatlon Cupa Olimpia - in parcul Herastrau (intrarea dinspre soseaua Nordului, ambasada Chineza) - startul se va da la 09.30, inscrierile incep la 08:30. Detalii aici.
  • Atelier de creativitate si relaxare - Curs realizare bijuterii - Ceainaria Serendipity - 12:00 - Dumbrava Rosie nr 12. Detalii aici.
  • Vara de jazz si poezie la Mogosoaia - Magda Carneci (poezie), Maxim Belciug (chitara) & Vlaicu Golcea (electronics) - 19:00 - Palatul Brancovenesc de la Mogosoaia - intrarea libera