​In perioada 11-15 august se desfasoara, in Statiunea Izvoare, a cincea editie a Maramures Offroad Fest si Cupa Maramuresului la Offroad, informeaza organizatorii. Duminica, 14 august, va avea loc proba speciala de trial, in cadrul careia publicul va putea urmari masinile in actiune.

off-roadFoto: mmof.ro

Evenimentul se adreseaza iubitorilor de masini 4x4 initiati sau experimentati. Participantii pot alege unul dintre cele trei feluri de trasee cu grade diferite de dificultate: standard, open sau extrem.

Duminica, 14 august, in vecinatatea Statiunii Izvoare va avea loc proba speciala de TRIAL. In cadrul acestei probe publicul va putea urmari masinile in actiune.

Localizare. Statiunea Izvoare - restaurant Poiana Soarelui. Adresa: Com. Desesti, jud. Maramures. Staţiunea climaterică Izvoare se află la 926 m altitudine (32 km de Baia Mare, reşedinţa judeţului Maramureş), pe un platou vulcanic, înconjurat de brazi, sub vârful Igniş, în partea de SV a Munţilor Gutîi. În apropiere se află pitoreştile chei ale Tătarului şi plina de legende Creasta Cocoşului.

Detalii despre eveniment aici.

Vezi Statiunea Izvoare pe harta.