Noisettes, Plan B, The Raveonettes si Interpol sunt cateva dintre formatiile care vor concerta in Romania weekendul acesta, pe Domeniul Stirbey de la Buftea.

concertFoto: Hotnews

Line-up

Sambata, 13 august

  • Plan B
  • Noisettes
  • Mystery Jets
  • Graffiti6
  • Chew Lips

Duminica, 14 august

  • Interpol
  • The Raveonettes
  • The Wombats
  • Chapel Club
  • Alex Clare

Bilete

Pentru Summer Well se pot cumpara doar abonamente pentru ambele zile ale festivalului. Un abonament permite accesul unei singure persoane la festival, in ambele zile ale acestuia. Nu se vand bilete pentru fiecare zi de festival in parte. Pretul unui abonament este de 99 RON (toate taxele incluse). Abonamentele pot fi cumparate online (easytickets.ro, eventim.ro) sau offline (Orange shops).

Detalii acces

Portile festivalului se vor deschide la ora 14:00, iar programul muzical pe scena principala va incepe la ora 16:00.

Despre Domeniul Stirbey

Gazda festivalului Summer Well este Domeniul Stirbey, aflat la Buftea, la 15 km de Bucuresti. Domeniul este unul dintre cele mai frumoase locuri din jurul Capitalei.

Domeniul Stirbey este un parc amenajat pe mai mult de 25 de hectare de catre familiile boieresti care l-au locuit de-a lungul ultimelor doua secole - Stirbei si Bibescu - modernizat si dotat in anii recenti de noii sai proprietari, Bucharest Arena.

Parcul are numeroase locuri speciale pe care le veti descoperi la Summer Well: peluza din fata Pavilionului Central va fi locul scenei principale, in jurul lacului interior - populat cu lebede albe si negre - va fi amenajata o zona de plaja si relaxare. Vederea catre Lacul Buftea va oferi o perspectiva splendida a imprejurimilor care va putea fi vazuta de la Sunset Cafe. Salile din pavilionul Regina Maria vor gazdui un cinematograf, spatii de expozitii si un centru de presa. Spatiile istorice - Palatul Stirbey, Capela, Turnul de apa - vor deveni repere pentru diverse activitati de festival.

Pentru prima data in Romania, o parte dintre cei care vor veni la Summer Well vor avea sansa de a incerca experienta plina de adrenalina a unui "wind tunnel". Detalii aici.

Transport

Aflata la 15 km de Bucuresti, Buftea este deservita de numeroase mijloace de transport in comun. Pentru a facilita accesul la festival, RATB va pune la dispozitie o linie de transport in comun dedicata exclusiv evenimentului.

Linia speciala Summer Well va functiona pe toata durata festivalului, intre orele 13:30 - 00:30, in fiecare dintre cele 2 zile. Linia este directa, cu plecare din Bucuresti, statia din fata Muzeului Taranului Roman, pe ruta Bd. Ion Mihalache - Bd. Bucurestii Noi - Sos. Chitilei - Strada Milano - Str. Agricultori - Str. Garoafelor - Str. Oltului, si sosire la Domeniul Stirbey.

Autobuzele Summer Well vor circula la interval de 20 minute pe toata durata festivalului, pentru plecarile din Bucuresti sau Buftea. Un numar mai mare de autobuze va fi disponibil pentru participanti la plecarea de la festival, intre 23:00 si 00:30, ora la care accesul in Domeniul Stirbey va fi restrictionat.

In plus fata de linia speciala pusa la dispozitie de RATB, la Summer Well se va putea ajunge cu liniile de maxi-taxi care pleaca de la Piata Chibrit, statia de metrou 1 Mai, Intersectia Bd. Ion Mihalache cu Calea Grivitei. Maxi-taxi-urile vor circula la intervale de 12-15 minute. Pretul unei calatorii este de 3,5 RON.

Doritorii pot ajunge la festival si cu masina personala, pe unul dintre cele trei trasee cunoscute catre Buftea: prin Chitila, prin Mogosoaia si prin Corbeanca.

Traseul prin Chitila

Piata Victoriei - B-dul Ion Mihalache - Sos. Chitilei (DN7) - Sos. Banatului (DN7) - Str. Milano (D602) - Str. Agricultori (D602) - Str. Vlasiei (D602) - Str. Stirbey Voda.

Traseul prin Mogosoaia

Piata Victoriei - B-dul Ion Mihalache - B-dul Bucurestii Noi (DN 1A) - Sos. Bucuresti - Targoviste (DN 1A) - Str. Fulger - Str. Viilor (ruta ocolitoare, intersectie cale ferata cu bariera) - Str. Stirbey Voda (prin stanga magazinului Penny Market).

Traseul prin Corbeanca

Piata Victoriei - B-dul Aviatorilor - B-dul Maresal Constantin Prezan - Sos. Kiseleff - Sos. Bucuresti-Ploiesti (DN1) - DN 101 (Prisma Corbeanca) - Sos. Tamasi (DN 101) - Str. Viilor (intersectie cale ferata cu bariera) - Str. Stirbey Voda (prin stanga magazinului Penny Market).

Pentru cei care vin cu masina, in Buftea sunt aproximativ 350 locuri de parcare amenajate in apropierea Domeniului Stirbey. Pe langa acestea se va putea parca pe strazile din apropierea Domeniului.