Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București, instituție subordonată Primăriei Municipiului București, anunta ca inaugureaza, incepand de astazi, un nou traseu de agrement pe Lacul Floreasca. Durata unei plimbări va fi de 30 de minute, iar plecările în cursă se vor efectua de la debarcaderul situat în apropierea ecluzei Herăstrau – Floreasca, cu acces din Bulevardul Aviatorilor sau Șoseaua Nordului.

Vizitatorii vor putea admira toată zona care se întinde pe o suprafață de 53 hectare, totalizând o lungime de 6 km a turului de lac. Programul zilnic va fi de la ora 10.00 până la orele 20.00. La casieria situată în proximitatea debarcaderului prețul biletelor va fi de 5 lei pentru adulți și 2 lei pentru copiii peste 10 ani și pensionari. Accesul este gratuit pentru copiii sub 10 ani și persoanele cu dizabilități.

La inaugurarea noului traseu de agrement va fi disponibilă o ambarcațiune tip ALPA de 24 de locuri, urmând ca în perioada următoare să fie monitorizat fluxul în această zonă, pentru a verifica dacă este ncecesar suplimentarea transportului pentru pasageri.