Se ia o mana de oameni pasionati, se aduna in Incubator si se lasa la imprietenit. Rezultatul e un amestec de pasiune cu entuziasm care devine contagioasa. Pe 16 septembrie, te asteptam la iarba verde in parcarea de la Unirea (Calarasi) si in cea de la Carrefour Baneasa.

Prietenii de la Incubator 107 promit solemn sa :

* iti arate ce iese dintr-un cocktail de maini dibace, retete, imaginatie brici si fructe cat cuprinde. Va asteptam la atelierul de smoothie. Rapid si natural.

* te invete cum sa faci ceva original din geanta/tricoul/incaltamintea/rucsacul de care te-ai plictisit. Ce sacrifici din dulap?

* faci bijuterii din hartie. sunt chic si eco si ies dintr-o simpla pagina de revista. Le rasucim, le impachetam, le impletim si le lipim.

* iti arate cum sa pictezi mobila in strada. Asta da mobilier urban:) Mai stiti dictonul care spune ca nimic nu se pierde, totul se transforma? Se aplica si in cazul mobilei vechi. Ai un scaun vechi prin debara sau un dulap trist si prafuit? Adu-l pe 16 septembrie si il facem ca nou.

* street dance-ul isi are locul in strada. Numai ca o sa fie PARK(ing) Dance de data asta. Cei de la Incubator 107 te învata miscari si scheme ca la TV.

* faci jonglerii. nu-ti trebuie ustensile speciale.iti trebuie sosetele din dotare si doua mingi de tenis sau 3 portocale. Cei de la Incubator 107 te invata sa invarti poiuri, sa prinzi bastoane si sa jonglezi.

* relaxare se face cu masaj, asa ca avem si un atelier cu tehnici de relaxare.

Cine poate rezista la asa oferta ? Toate si multe altele le gasiti pe 16 septembrie in parcarea de la Unirea (Calarasi) si in cea de la Carrefour Baneasa. PARK(ing) Day te scoate la iarba verde.