Biciclistii care incearca sa mearga pe pistele special amenajate din Bucuresti au un nou concurent. Pe langa speciile deja cunoscute - mamele cu carucioare de copii si soferii care isi parcheaza masinile necorespunzator - a aparut o noua categorie de obstacole: doamnele/domnisoarele care poarta pantofi cu toc.

Pista pentru bicicletaFoto: cititor HotNews

Specia exista si inainte, dar migrarea ei pe banda se datoreaza mintilor luminate de la primarie care cred ca piatra cubica da bine pe trotuar. Data fiind dificultatea evidenta de a explora pe tocuri toate crapaturile si muchiile neregulate ale pietrei cubice, femeile astfel utilate se refugiaza pe mult mai comoda banda asfaltata pentru biciclisti.

Propun o noua petitie prin care sa cerem stoparea infrumusetarii trotuarelor cu piatra cubica, sau de orice alta natura.

Existenta speciei de oameni care circula cu bicicleta depinde in cea mai mare masura de acest lucru. Nu poti condamna o mama care vrea sa-si protejeze copilul de zdruncinaturi, nici doamnele care isi protejeaza tocurile si, evident, picioarele.