Ingrediente pentru 2 portii
Timp de preparare 40 minute, dificultate redusa
- 500g pastrav proaspat eviscerat
- 400g legume cu unt Green Grover’s
- 100g rosii cherry
- o lamaie
- 2 catei de usturoi
- sare Castello (5g)
- piper Kania (3g)
- ½ legatura marar
- 30g unt Pilos
- 30ml ulei masline extra virgin Promienna
Dupa ce legumele s-au decongelat, sotam rosiile cherry intr-o tigaie incinsa impreuna cu celalalt catel de usturoi tocat. Cand rosiile incep sa se inmoaie, adaugam legumele si mai sotam inca 1-2 min la foc mediu, pana legumele sunt moi. Asezonam cu sare si piper dupa gust.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, punem legumele sotate, iar peste legume asezam pastravul. Inchidem hartia de copt in jurul pestelui si a legumelor, pentru a forma un pachetel. Dam tava la cuptorul incins la 180 ºC, timp de 20-25 de min. Puteti servi pastavul direct din pachetel, fiecare pachetel fiind o portie individuala.





Incearca si:
- Canapelele de zucchini, pizza cu un nou tip de blat
- Bruschetta, aperitivul clasic italian gustos si usor de preparat
- Crema de sparanghel cu parmezan, o supa plina de vitamine, gata in mai putin de 30 de minute
- Crostini cu mazare si ricotta, o gustare hranitoare si usor de preparat
- Frigarui de pui cu ananas, o masa cu iz exotic care se pregateste foarte usor
- Crostini Tapenade - delicioase, satioase si rapid de preparat
- Pachetele de somon si fasole, o masa sanatoasa si usor de preparat
- Pui Caprese la cuptor, un preparat rapid si sanatos, pe gustul tuturor
Apropo...Lidl asta cam slabut cu produsele romanesti, iar aia cu "piata lidl" este o monstruozitate.
Luati legume si fructe de la tarani, cat inca mai exista. Aici in vest au disparut de mult.