Actorul american Daniel von Bargen, care a interpretat rolul Mr. Kruger in serialul de comedie "Seinfeld", se afla internat in stare grava intr-un spital din Ohio, dupa ce a incercat sa se sinucida tragandu-si un glonte in tampla, transmite site-ul TMZ. "M-am impuscat in cap... si am nevoie de ajutor", i-a spus von Bargen operatorului de la serviciul de urgenta 911.

Daniel von BargenFoto: Captura LiveLeak

Site-ul TMZ a publicat inregistrarea audio a momentului in care actorul ranit apeleaza serviciul de urgenta.

"M-am impuscat in cap... si am nevoie de ajutor", ii spune von Bargen operatorului de serviciu.

Operatorul il intreaba pe actor daca a fost vorba de un accident, la care acesta raspunde: "Trebuia sa ma duc la spital si nu am vrut asta. Trebuiau sa-mi amputeze cel putin cateva degete de la picioare".

Von Bargen este diabetic, el suferind deja o operatie prin care i-a fost amputat un picior.

Operatorul il intreaba unde s-a ranit, iar von Bargen ii spune ca "m-am impuscat in tampla".

Politistii au confirmat pentru TMZ ca au fost trimisi la apartamentul lui von Bargen din Cincinnati. De altfel, pe inregistrarea audio publicata de TMZ se poate auzi cum politistii ii striga lui Daniel von Bargen sa-si tina mainile in asa fel incat ei sa le poate vedea.

Von Bargen a fost transportat la un spital din apropiere, unde se afla internat in stare critica.

In afara de rolul lui Mr. Kruger din "Seinfeld", unde il interpreteaza pe seful lui George Constanza, actorul este cunoscut pentru aparitiile in "Malcolm in the Middle", "London Betty", "RoboCop 3", "Basic Instinct", "Broken Arrow", "Universal Soldier: The Return", "Truman", "Philadelphia", "A Civil Action", "Snow Falling on Cedars", "The Postman".