Actorii Angelina Jolie si Brad Pitt, care formeaza unul dintre cele mai celebre cupluri de la Hollywood, s-au logodit oficial, a anuntat vineri purtatoarea de cuvant a actorului, potrivit AFP. Cei doi au o relatie de sapte ani si au impreuna sase copii.

Brad Pitt si Angelina JolieFoto: Reuters

"Da, e confirmat", a declarat Cynthia Pett-Dante, purtatoarea de cuvant a lui Brad Pitt, pentru revista People. "Este o promisiune pentru viitor, iar copiii lor sunt foarte fericiti. Pentru moment, nu a fost fixata o data (a nuntii)", a mai spus ea pentru revista americana.

Anuntul pune capat speculatiilor de luni de zile cu privire la o iminenta casatorie intre cele doua staruri. Oficializarea logodnei a fost pregatita in dimineata zilei de vineri de un comunicat al bijutierului american Robert Procop, care a anuntat ca a creat inelul de logodna al Angelinei Jolie.

Brad Pitt (48 de ani) si Angelina Jolie (36 de ani) s-au cunoscut in timpul filmarilor la pelicula "Mr & Mrs Smith" (2005) si cresc impreuna sase copii, trei adoptati si trei biologici.