Investitorul miliardar George Soros a avut multe de sarbatorit sambata seara - in ziua in care a implinit 82 de ani si-a anuntat logodna cu mult mai tanara sa iubita, Tamiko Bolton, relateaza Reuters.

George Soros si logodnica sa Tamiko BoltonFoto: Reuters

Soros si Bolton, care s-au cunoscut in primavara lui 2008, si-au anuntat in mod oficial logodna la resedinta miliardarului din Southampton, New York, in fata unui mic grup de prieteni si rude.

Soros a cerut-o in casatorie pe Bolton, in varsta de 40 de ani, in urma cu cateva saptamani, in timpul unei scurte vacanta in Hamptons, o statiune din Long Island frecventata de mai multi oameni bogati din New York.

Este a treia casatorie pentru Soros si a doua Bolton. Investitorul are 5 copii din casniciile precedente.

Tamiko Bolton, care a infiintat in trecut o companie online specializata in comertul de suplimente alimentare, se ocupa in prezent de un centru de yoga ale carui cursuri se tin pe internet. Ea are un masterat in afaceri obtinut la Universitatea Miami.

Inelul de logodna pe care miliardarul american l-a oferit iubitei sale este din aur roz si are un diamant incastrat intr-un cadru din platina.