A treia editie a emisiunii DANSEZ PENTRU TINE, difuzata de ProTV, a insemnat tensiune, certuri intre vedete si concurenti sau intre vedete si antrenori si a adus eliminarea uneia dintre cele mai sexy vedete din cadrul show-ului, cu cel mai slab procentaj de voturi de pana acum, scrie Mediafax.

Cele doua echipe condamnate la duel in aceasta a treia editie a emisiunii au fost Bianca Dragusanu si partenerul ei Carol Soldea, respectiv Nicoleta Luciu si Attila Hainer.

Pentru a-si sustine cat mai bine cauza, Carol si Attila, au ales sa danseze singuri la duel.

Echipa eliminata la duel a fost cea formata de Bianca Dragusanu si Carol Soldea, care a primit numai 15 la suta din voturile publicului, cel mai mic procentaj de pana acum.

Bianca Dragusanu s-a remarcat in aceasta editie si prin certurile repetate pe care le-a avut atat cu antrenorul ei, cat si cu partenerul ei. Biancai i s-a reprosat ca nu se antreneaza suficient si ca nu asculta indicatiile antrenorului, in timp ce vedeta a sustinut ca a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a-l ajuta pe Carol.

"Nu am zis niciodata ca sunt Bianca si ca sunt vreo diva. Si pentru ca sunt aici si mi-am rupt picioarele si o sa mi le rup in continuare. Eu fac cat pot. Se vede pe mine. Imi scot un ficat, un plaman si ii dau mamei tale ca sa se vindece sa vezi ca sunt un om bun. Eu arat asa si am dat cu spatele si coloana de pamant pentru tine si mama ta. Tu traiesti cu impresia ca esti singurul om din lumea asta care are probleme. Eu am o familie pe care o intretin singura si pentru asta nu m-am prostituat si nu m-am vaitat niciodata. Eu am tija in piciorul drept si nu ma dau cu capul de pamant si fac toate crizele", i-a spus Bianca partenerului ei intr-un acces de furie.

Echipa care a ocupat primul loc in aceasta editie a fost cea formata de Diana Pop si Max Dragomir, 90,5 puncte. Ei au fost urmati de Oana Ionita si Ali. Kovacs (89 puncte) si Roxana Ionescu si George Boghian (87 puncte).

Echipele condamnate la duel sunt Nicoleta si Attila, aflati pentru a doua oara consecutiv la duel, si Valentina Hainarosie si Serban Copot "Hiena".