Bruno Icobet este marele castigator al finalei celei de-a treia editii a emisiunii "Romanii au talent", care a fost difuzata vineri seara in direct la Pro TV, el castigand si marele premiu de 120.000 de euro, dupa ce a incantat juriul si publicul cu numarul realizat alaturi de cei trei caini ai sai, anunta Mediafax.

Dupa o finala incendiara in care cei 15 concurenti si-au prezentat admirabil numerele, in urma voturilor publicului si dupa o lupta stransa, pe primul loc la "Romanii au talent" s-au clasat Bruno Icobet si cei trei prieteni ai sai patrupezi - Blue, Ozzy si J.

In marea finala a editiei a treia a emisiunii, acesta a prezentat un numar dificil de dresura canina, fara comenzi vocale, ci doar vizuale, iar la final cei trei jurati, Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre, s-au ridicat in picioare si si-au exprimat admiratia fata de talentul lui Bruno Icobet, in varsta de 50 de ani, de profesie consultant IT. De altfel, Mihai Petre a spus ca si-ar dori ca Icobet sa fie castigatorul finalei "Romanii au talent". "Pana in momentul asta, e momentul meu preferat. Sper sa castigi competitia. Sper sa te voteze lumea", a spus Mihai Petre, admirand in acelasi timp extraordinara capacitate de comunicare a lui Icobet cu cainii sai.