Cantareata Alexandra Stan, care a tinut prima pagina a ziarelor dupa ce si-a acuzat impresarul, Marcel Prodan, ca a batut-o, afirma acum ca l-a iertat pe acesta si experienta a ajutat-o sa se maturizeze.

"L-am iertat, stiu ca ii pare rau, ca n-a gandit in acele momente si ca nu a putut sa se abtina, eu n-am de ce sa-l iert, trebuie sa se ierte singur, sunt mai naiva, n-as putea face niciodata rau cuiva. Mi-a facut un rau fizic si m-a fortat sa ma maturizez si o sa fiu cu ochii in patru. Toata treaba asta m-a ajutat mai mult decat sa-mi faca rau. Eu nu vreau sa bag pe nimeni la puscarie, sa nu fac nimanui rau, nu as mai putea lucra cu el pentru ca mi-a incalcat drepturi ale omului in primul anului", citata de Kanal D.

Aceasta afirma, potrivit sursei citate, ca Marcel Prodan a fost "violent verbal" de mai multe ori, "dar nu si fizic". "Sunt urata si sufar din cauza asta. M-am lovit si cand am cazut si m-a lovit si la rinichi pentru ca am un singur rinichi. Am muncit foarte mult pana acum, pentru imaginea ca d-aia am ajuns sa am 47 de kilograme, nu vreau sa mi se strice imaginea dintr-o iesire nervoasa de-a lui. La un moment dat imi venea sa dau si eu, dar nu mai aveam putere, eram ca un caine turbat. M-a dezamagit total, am crezut ca e un alt om", adauga Alexandra Stan.