Cantareata britanica Adele va urma cursuri de gatit private cu vedeta de televiziune Nigella Lawson, acesta fiind un cadou de Craciun primit din partea "ursitoarelor" fiului ei, informeaza femalefirst.co.uk, citat de Mediafax

Cantareata va face echipa, anul viitor, cu chef-ul Nigella Lawson, dupa ce "ursitoarele" venite la botezul fiului ei, Angelo, in varsta de 13 luni, i-au facut cadou de Craciun un curs de gatit.

"Adele are un grup apropiat de prieteni barbati pe care ii numeste Ursitoarele lui Angelo, deoarece ea nu este religioasa si nu crede in nasii traditionali, a spus o sursa pentru ziarul Daily Star.

Potrivit sursei, unul dintre prietenii ei s-a gandit sa ii faca cadou un curs de gatit cu Nigella, intrucat Adele a devenit interesata de acest domeniu.

Fiica fostului ministru de Finante britanic Nigel Lawson, Nigella Lawson este foarte cunoscuta in Marea Britanie pentru emisiunile sale cu specific culinar si pentru cartile de retete pe care le-a publicat.

Adele intentioneaza sa isi lanseze urmatorul album de studio in 2014, dupa o pauza in cariera de doi ani, in timpul careia a devenit mama. Adele are un fiu, Angelo, in varsta de 13 luni, primul copil al artistei cu partenerul ei de viata Simon Konecki.