Aflata in turneul de promovare a noului sau album, "Say Yes", Iyeoka va sustine doua concerte si in Romania: pe 12 aprilie in Bucuresti, la Hard Rock Cafe si pe 13 aprilie la Constanta, in clubul Doors. Iyeoka, impreuna cu trupa ei, The Rock by Funk Tribe, are un traseu ce include Tunisia, Elvetia, Germania, Luxemburg, Turcia si Romania, avand 11 concerte in 2 saptamani. In intreaga calatorie, echipa este insotita de micuta Ugiagbe Lee, care va implini 2 ani in iunie, si de bona acesteia. Chiar daca Iyeoka a renuntat la o viata linistita si la meseria de farmacista pentru a se dedica muzicii si poeziei, artista nu vrea sa isi neglijeze copilul din cauza programului incarcat, asa ca fiica ei este pretutindeni cu ea, luandu-si foarte in serios rolul de mama. De altfel, cerintele artistei pentru catering cuprind in special lucruri foarte potrivite pentru un copil: apa, ceai si fructe.

Iyeoka - BucurestiFoto: webPR.ro

Artista traieste in conformitate cu valorile in care crede cu tarie, pe care le exprima in muzica sa. Ea crede in familie, in radacini, in dragoste, in bucuria de a trai si in nevoia de a face ceva pentru semenii sai. O buna parte a carierei sale de pana acum a fost dedicata sprijinirii poporului nigerian si continentului african, de unde isi trage originea. Ea este una dintre artistele care au inregistrat pentru compilatia de coveruri cu scop caritabil "In The Name Of Love: Africa Celebrates U2", interpretand "Desire".

Iyeoka este o cantareata puternica ale carei versuri si talent vocal invoca spiritul artistelor care au inspirit-o - Nina Simone, Lauryn Hill sau Amy Winehouse. Este o povestitoare ale carei cuvinte dau speranta si vindeca rani. Versurile transformate in cantece devin daruri unice pentru audienta, Iyeoka avind o forta incredibila pe scena, o capacitate de a transmite emotii si sentimente iesita din comun.

Iyeoka - Simply Falling

Iyeoka impreuna cu The Rock by Funk Tribe vine pentru a doua oara in Romania cu doua concerte: la Bucuresti la Hard Rock Cafe (sambata, 12 aprilie) si la Constanta in Doors Club (duminica, 13 aprilie).

Preturile biletelor pentru concertul de la Bucuresti sunt: 80 de lei (cu loc la masa), 60 de lei (fara loc), inaintea evenimentului, respectiv 90 de lei si 70 de lei, in ziua spectacolului si la intrare. Pentru concertul de la Constanta, biletele pot fi cumparate la urmatoarele preturi: 60 de lei (cu loc la masa), 40 de lei (fara loc), inaintea evenimentului, respectiv 60 de lei si 50 de lei, in ziua spectacolului si la intrare.

Biletele cu loc la masa pentru ambele concerte (300 la Hard Rock Cafe si 50 la Club Doors) sunt disponibile doar pe www.iabilet.ro, iar biletele fara loc (300 la Hard Rock Cafe si 300 la Club Doors) sunt disponibile pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.bilete.ro, dar si in magazinele Diverta din toata tara, magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria "Mihai Eminescu" din Bucuresti, magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio si in oficiile Postei Romane.