Paula Seling si Ovi, reprezentantii Romaniei in concursul european Eurovision Song Contest 2014, s-au calificat in finala de pe 10 mai, de la Copenhaga (Danemarca). Paula Seling si Ovi au concurat pentru un loc in finala, joi seara, in a doua semifinala a concursului.

Delegatia Romaniei la Eurovision 2014Foto: TVR

Tarile calificate in finala sunt: Elvetia, Slovenia, Polonia, Romania, Norvegia, Grecia, Malta, Belarus, Finlanda si Austria, potrivit Mediafax.

Reprezentantii Romaniei, Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu (Ovi), concureaza in finala Eurovision Song Contest 2014 cu piesa "Miracle", compusa de Ovi, Phillip Halloun, Victor Forberg Skogberg si Frida Amundsen.

Paula Seling si Ovi au mai reprezentat Romania in 2010, cand, in finala care a avut loc la Oslo, au ocupat pozitia a treia. Muntenegru, Ungaria, Rusia, Armenia, Azerbaidjan, San Marino, Ucraina, Suedia, Olanda si Islanda sunt celelalte 10 tari calificate in finala Eurovision Song Contest 2014, dupa ce au trecut, marti, de prima semifinala.

Finalistii - desemnati pe baza votului telespectatorilor si a votului unui juriu de specialitate, in egala masura - au fost anuntati intr-o ordine intamplatoare.