Nimic nu este oficial nimic nu este confirmat, dar Venetia este cuprins de emotie: o multime de staruri si de paparazzi sunt asteptati pe gondole pentru nunta celebrului actor George Clooney, iar multi dintre acesti oaspeti au inceput sa soseasca, scrie AFP. Actorul, regizorul si producatorul american cu tamplele argintii, mult timp unul dintre cei mai doriti celibatari ai planetei, ar urma sa se casatoreasca cu avocata britanica de origine libaneza Amal Alamuddin.

Aceasta a ajuns inca de miercuri la Milano, potrivit presei italiene, in timp ce viitorul sau sot a ajuns joi in orasul dogilor. Nimeni nu a vrut sa confirme data nuntii, dar toata lumea din Venetia pariaza pe luni.

La 56 de ani, cel pe care revista People l-a ales deja "cel mai sexy barbat din lume" anuntase in aprilie ca s-a logodit cu Amal Alamuddin, nascuta in Liban in urma cu 36 de ani.

Jurista formata la Oxford, aceasta tanara femeie cu par lung, negru si cu silueta de manechin a lucrat la Curtea Internationala de Justitie in 2004.

Printre clientii sai s-au numarat fostul premier ucrainean Iulia Timoshenko sau Julian Assange, fondatorul Wikileaks.

Potrivit informatiilor aparute in ultimele zile in presa, invitatii - printre care figureaza Brad Pitt si Angelina Jolie, Sandra Bullock sau, Matt Damon - vor fi cazati la hotel Cipriano, pe insula Giudecca, unde un dineu de gala in prezenta logodnicilor era prevazut miercuri.

Receptia ar urma sa aiba loc la hotelul de sapte stele Aman pe Marele Canal, unde invitatii vor ajunge escortati de vapoarele politiei, pentru a tine la distanta sutele de fani si de fotografi.

George Clooney a mai fost casatorit, cu actrita Talia Balsam. Este unul dintre actorii fetis ai fratilor Coen si al lui Steven Soderbergh.