Alexandra Ungureanu paseste de astazi intr-o noua etapa a carierei sale impresionante. Dupa ce a inregistrat numeroase succese de-a lungul timpului, avand hituri alaturi de artisti precum Holograf, Morandi, Crush sau Sistem, acum Alexandra lanseaza o prima piesa din directia solo spre care se indreapta. Piesa "Impotriva lor" este interpretata alaturi Andrei Vitan, cel mai recent talent descoperit de Adrian Sina.

Single-ul este o declaratie de independenta a artistei, un indemn de a-ti urma propria cale, fara sa te lasi doborat de obstacolele celor din jur. Intr-o lume a vitezei, este mai usor si mai rapid sa distrugi si sa lansezi sageti cu venin, decat sa construiesti frumosul. Increderea in sine si o atitudine pozitiva sunt elementele cheie care dau forta unei femei independente de a lupta impotriva rautatilor celor din jur.

"Impotriva lor" este compusa de cel mai in voga producator al momentului, Adrian Sina, responsabil pentru succesul single-urilor apartinand unor artisti ca Maxim, Anda Adam sau Lidia Buble, precum si pentru reusita proiectului Akcent care domina topurile din tara si din strainatate.

Cu talentul de compozitor al lui Adrian Sina, la care se adauga vocea puternica, dar diafana a Alexandrei Ungureanu, precum si interventia fresh a lu Andrei Vitan, piesa "Impotriva lor" este cu siguranta un hit care in scurt timp va fi pe buzele tuturor.

Videoclipul este filmat intr-un mod inedit, prezentand doua planuri aflate in antiteza: unul intunecat, incarcat cu energie negativa si nervozitate, iar celalalt plan, in care se afla Alexandra, este plin de culoare, luminat de starea sa optimista si increzatoare. Atitutinea Alexandrei reuseste sa molipseasca si personajul din spatiul mohorat, iar impreuna cu el creste forta de a merge mai departe si de a ramane astfel neclintiti in fata valurilor de piedici.