Actorul si instructorul de fitness Greg Plitt, cunoscut pentru aparitiile sale in filme precum "Terminator - Salvarea" si "Agentia secreta", a murit, sambata, dupa ce a fost lovit de un tren, in orasul american Burbank, potrivit variety.com, citat de Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Actorul Greg Plitt se afla cu un grup de prieteni langa calea ferata si, potrivit unor relatari de presa, filma ceva in momentul accidentului, care a avut loc la ora 16.00, ora locala.

"Era imbracat tot in negru. A venit trenul si l-am vazut impiedicandu-se peste linii. Avea o camera video in mana", a declarat un pasager pentru o televiziune locala.

Autoritatile au deschis o ancheta in acest caz.

Greg Plitt a jucat recent in productia TV "Work Out", difuzata de postul TV Bravo si a participat si la emisiunea de tip reality TV "Friends to Lovers", difuzata tot de Bravo si care are premiera luni.

Actorul si instructorul de fitness a aparut in 2013 in drama "Grudge Match: Faceti pariurile/ Grudge Match", alaturi de Sylvester Stallone si Robert DeNiro. De asemenea, a jucat in filmele "Terminator - Salvarea/ Terminator Salvation" si "Agentia secreta/ The Good Shepherd".

Greg Plitt absolvise Academia militara West Point si a lucrat ca model pentru branduri vestimentare ca Under Armour, Old Navy Jeans, dar si pentru Calvin Klein. El a aparut pe coperta unor reviste precum Maxim, Men's Fitness si Instinct Magazine.