Sunt celebre, bogate, frumoase si pot avea orice barbat si-ar dori. Insa orice partida de sex merita condimentata cu o jucarie erotica. Celebritatile din lista urmatoare, realizata de handbag.com, au dat dovada de curaj atunci cand au declarat ca sunt fericite si mandre ca folosesc jucariile erotice.

Halle Berry

Castigatoarea a premiului Oscar, Halle Berry, este o mare admiratoare a jucariilor sexuale. Actrita a recunoscut ca viziteaza frecvent The Pleasure Chest (un magazin specializat, unde se vand vibratoare si lenjerii intime sexy) pentru a-si satisface dorintele. “Nu-ti poti uita sexualitatea... te poti ocupa de trupul tau, facand gimnastica sau mergand la The Pleasure Chest”, a declarat actrita in urma cu ceva timp.

Eva Longoria

Eva Longoria a declarat mai demult ca una din cele mai bune partide de sex de care a avut parte a fost cu o jucarie sexuala. “Am un vibrator Rabbit si ofer astfel de cadouri mereu. Cred ca unul dintre cele mai bune cadouri este un orgasm.”

Teri Hatcher

La fel ca si Eva Longoria, colega sa din “Neveste Disperate”, Teri Hatcher este adepta jucariilor erotice. Cand a fost intrebata daca are o relatie, Teri a spus: “Sincera sa fiu, nu stiu pentru ce mi-as dori un barbat. Detin niste electronice fabuloase care inlocuiesc perfect ceea ce ar putea face un barbat. Cred ca orice femeie care iti spune ca nu are asa ceva, minte.”

Emma Bunton

In ciuda faptului ca este logodita si urmeaza sa se casatoreasca, se pare ca Emma Bunton, cunoscuta si ca Baby Spice, nu are nevoie de un barbat pentru a-si satisface nevoile sexuale. Emma a recunoscut la un moment dat ca isi satisface dorintele cu ajutorul unui vibrator, pe care l-a primit cadou de la colega sa de trupa, Mel B.

Geri Halliwell

Geri Halliwell se bazeaza pe vibratoare in momentul in care doreste sa isi satisfaca placerile sexuale. Halliwell este o “fana” a vibratoarelor Rabbit si le-a folosit des drept cadouri pentru prietenele sale. Cantareata Spice Girl a declarat: “Sunt foarte bune pentru relaxare. Insa stiti care este singurul lor defect? Nu te imbratiseaza dupa.”

Myleene Klass

Prezentatoarea de televiziune si modelul M&S, Myleene Klass este o alta vedeta care recunoaste ca foloseste vibratorul. De curand, aceasta a spus ca ea si fosta sa colega de trupa (Hear’Say), Suzanne Shaw si-au cumparat reciproc, drept cadou, o astfel de jucarie sexuala. “Ne-am cumparat reciproc cate un vibrator pentru a nu fi nevoite sa recunoastem ca ni le-am cumparat singure.”, a spus modelul.

Missy Elliott

Si Missy Elliott foloseste jucariile sexuale pentru a-si satisface nevoile. “Vibratorul meu ma face fericita deocamdata… “. Missy chiar a scris o piesa la un moment dat, in care vorbea despre vibratoare. Piesa continea versuri ca: “Am o geanta plina de jucarii si nu am nevoie de niciun baiat.”

Jordan

Se pare ca Jordan a fost atat de legata de vibratorul ei, incat a incercat sa il ia in jungla atunci cand a filmat pentru “I’m a Celebrity Get Me Out Of Here”. Modelul le-a spus producatorilor reality-show-ului ca are nevoie de jucaria sa sexuala pentru ca aceasta o ajuta “sa treaca timpul mai repede”.

Roseanne Barr

Vedeta de televiziune Roseanne Barr este o alta celebritate care a confirmat ca foloseste vibratorul. “Hitachi face niste vibratoare extraordinare.”, a spus Barr la una din editiile de decernare a premiilor MTV Video Music Award.

Anne Heche

Actrita de la Hollywood Anne Heche este o promotoare loiala a vibratorului. “Vibratoarele sunt excelente – ele au salvat oamenii de la a face sex doar pentru ca asa trebuie”, a declarat aceasta.