Dupa ce Britney Spears a fost surprinsa trecand pe culoarea rosie a semaforului in timp ce se afla in masina cu fiii sai, judecatorul a hotarat vineri ca artista nu mai are voie sa conduca atunci cand este impreuna cu copiii sai, informeaza people.com. Hotararea a fost luata dupa ce judecatorul a discutat timp de 90 de minute cu avocatii lui Britney si a fostului ei sot, Kevin Federline.

“Judecatorul luat o decizie… Nu pot sa discut in legatura cu aceasta.”, a declarat avocatul lui Federline, Mark Vincent Kaplan. “ Documentele nu au fost deocamdata facute publice de catre instanta si nici nu stiu daca vor fi facute. Aceasta problema va fi discutata intr-o alta zi.”

Avocata lui Spears, Anne Kiley a spus ca “totul a decurs minunat”.

La cererea avocatului lui Federline, Shane Partridge, fotograful care a surprins-o intr-un material video pe Britney trecand pe culoarea rosie pe data de 8 noiembrie, a fost prezent la tribunal, insa nu a fost audiat.

“Inregistrarea cu Britney nu a fost vizualizata astazi, insa a constituit subiectul principal al acestei infatisari.”, a declarat o sursa. “Avocata lui Britney Spears a adus un expert pentru a explica faptul ca artista a avut un motiv intemeiat pentru a trece pe rosu.”.