In fiecare seara din perioada 15-22 mai, incepand cu 20:00, artistii din cadrul EUROPAfest, veniti de pe 4 continente vor sustine concerte live in mijlocul publicului, la Caffe Festival Ibis. Fara conventii, fara pretentii, Caffe Festival Ibis este un loc al relaxarii si bunei-dispozitii, destinat mai ales celor care vor sa incheie o zi de munca intr-un mod placut.

CafeFestivalFoto: EUROPAfest

Concertele tinute pana tarziu in noapte cu artisti de jazz, blues, pop sau clasic, atmosfera destinsa, joviala si voia-buna te invita sa te bucuri de mici placeri precum un pahar de vin in compania prietenilor.

Evenimentul ofera o evadare din ritmul trepidant al vietii de zi cu zi, mizand pe neconventionalitate atunci cand este vorba despre alegerea locatiei de concerte, inlocuind somptuozitatea salilor de spectacol cu un spatiu amical, comod, accesibil si fun.

Participantii la Caffe Festival Ibis au la dipozitie toate ingredientele pentru a-si construi amintiri frumoase, ascultand muzica de calitate, largindu-si cercul de cunostinte si interactionand live cu artistii. Caffe Festival Ibis este mai mult decat un mix de evenimente, este o stare de spirit. Lasa-ti telefonul si agenda, desfa-ti cravata si gusta aroma muzicii de calitate.

Si pentru ca relaxarea si muzica buna sa fie biletul catre seri de neuitat, spectatorii concertelor desfasurate intr-un spatiu neconventional precum Ibis Caffe beneficiaza de un pachet special care include intrarea la concert si o bautura la alegere - vin / bere / cafea / ceai / racoritoare, la pretul de 39 de lei/persoana. Grupurile de minim 5 persoane au reducere, 35 lei/persoana. Rezervarile se fac la Ibis Nord: 0374 130 039 sau 021 300 9110.

Sub sloganul It's all about live quality music!, EUROPAfest, singurul festival din Europa care reuneste 4 genuri muzicale – jazz | blues | pop | clasic prezinta in perioada 14 – 23 mai, peste 300 de artisti din 45 de tari. Pe langa Caffe Festival Ibis agenda EUROPAfest mai cuprinde Opening Concert – Bucuresti | Sibiu, concerte live de jazz, blues, pop si muzica clasica, Bucharest International Jazz Competition, Jeunesses International Music Competition Dinu Lipatti, master-classes si workshopuri, Festival's corner si Gala EUROPAfest. Agenda completa si informatii despre bilete pot fi gasite pe site-ul organizatorului, jmEvents.ro sau pe pagina de facebook EUROPAfest.