Reese Witherspoon l-a refuzat pe iubitul ei, Jake Gyllenhaal, care a cerut-o de nevasta, informeaza lifestyleextra.com.

Jake i-a facut aceasta propunere in timpul scurtei lor vacante la Roma, insa Reese - al carei divort de Ryan Philippe s-a finalizat in luna octombrie - l-a refuzat si i-a spus ca prefera sa mai astepte inainte de a oficializa relatia si ca nu doreste sa se casatoreasca atat de repede.

O sursa a declarat: "Reese a spus ca este prea curand sa se gandeasca la o noua casatorie pentru ca a trecut prea putin timp de cand a divortat de Ryan. Ea il iubeste foarte mult pe Jake, insa nu vrea sa se grabeasca in luarea unei astfel de decizie."

Cei doi s-au cunoscut la filmarile pentru 'Rendition' la inceputul acestui an.

Cu toate ca Jack a dat dovada de mult romantism pe parcursul relatiei lor, Reese a fost mai prudenta, datorita faptului ca a pus pe primul plan binele copiilor ei, Ava (8 ani) si Deacon (4 ani).

Sursa a mai spus: "Reese doreste ca aceasta relatie sa decurga normal si nu vrea sa grabeasca lucrurile deoarece se gandeste la binele copiilor ei. Nu vrea sa ii supere. Le va lua o perioada pana se vor acomoda cu Jack. Insa, ei doi sunt foarte indragostiti. Dupa parerea mea, formeaza un cuplu perfect.".