Rapperul Sean "P. Diddy" Combs a fost arestat si acuzat de atac cu arma mortala luni, in campusul Universitatii din Los Angeles, au anuntat serviciile de politie ale colegiului, citate de Reuters.

Sean "P. Diddy" CombsFoto: Facebook - Diddy

Combs, in varsta de 45 de ani, se afla deocamdata intr-un centru de arest din campusul universitatii, dupa un incident in care a folosit o gantera de tip kettleball, care a fost considerata arma mortala, a anuntat politia campusului UCLA intr-o declaratie de presa.

Nu s-au inregistrat raniti. Incidentul este investigat de politia campusului.

Autoritatile au precizat ca rapperul urmeaza sa fie mutat la Departamentul Serifului din Los Angeles in timpul zilei de luni.

Reprezentantii rapperului au refuzat pana acum sa comenteze incidentul.

Site-ul TMZ.com relateaza, citand surse anonime, ca artistul a fost implicat intr-o cearta cu antrenorul echipei de fotbal american in sala de sport a campusului. Fiul rapperului, Justin Combs, este in echipa de fotbal american a colegiului, cu o bursa sportiva.

"Este un incident nefericit pentru toate partile implicate. In timp ce UCPD continua sa ancheteze aceasta situatie, vom lasa procesul legal sa isi urmeze cursul si ne vom abtine deocamdata de la alte comentarii", a afirmat Jim Mora, antrenorul echipei de fotbal american a UCLA, intr-o declaratie de presa.

Combs, cunoscut mai bine ca P.Diddy si Puff Daddy, este un interpret de hip hop, actor, antreprenor si fondator al Bad Boy Records.