Cantautoarea americana Beth Hart, una dintre cele mai bune voci feminine de blues din lume, care va concerta pe 21 iulie, la Sala Palatului, la invitatia organizatorului VreauBilet, a acceptat sa sustina campania 100% romaneasca a Agentiei Nationale Antidrog din Romania, “Lumea drogurilor nu este lumea ta”.

Beth HartFoto: Poster

Artista a trimis romanilor mesajul sau prin care vrea sa traga un semnal de alarma asupra efectelor devastatoare ale consumului de droguri:

“Imi cadea parul, aveam 41 de kg, eram pe moarte, pierdusem totul” – aceasta este parte din confesiunea pe care celebra cantareata americana a ales sa o faca in fata publicului din Romania, chiar inainte de spectacolul din 21 iulie de la Sala Palatului.

Impresionantul mesaj al lui Beth Hart vine dintr-o dureroasa si lunga experienta de viata marcata de abuz de droguri si alcool, la care s-a adaugat si un diagnostic de bipolaritate. La doar 13 ani, cantareata era déjà la dezalcoolizare si avea probleme cu drogurile. Treptat si-a pierdut prietenii, familia, casa si un contract cu o importanta casa de discuri americana – nu mai avea nimic, iar acesta parea capatul unui drum de unde nu mai exista cale de intoarcere. “Nu mai puteam merge, nu mai puteam sa stau singura acasa fara sa fiu un pericol pentru mine”, a marturisit Beth pentru classicrock.teamrock.com. La toate acestea s-a mai adaugat si tragedia pierderii surorii sale, rapuse de SIDA. Insa devotamentul si dragostea logodnicului ei de atunci – sotul de astazi – au determinat-o pe Beth Hart sa accepte mana care ii era intinsa si sa parcurga dificilul drum spre vindecare.

Toate acestea au facut-o pe Beth Hart sa nu ramana indiferenta la eforturile Agentiei Nationale Antidrog de combatere a dependentei chimice in Romania. Vocea care a ajuns pe primul loc in Billboard Blues s-a transformat astfel in vocea care sustine mesajul campaniei Agentiei Nationale Antidrog – “Lumea drogurilor nu este lumea ta!”

Prima mare actiune din aceasta campanie va avea loc vineri, 26 iunie, de la ora 09.00, în Parcul Tineretului, intrarea Şincai si va marca Ziua Internaţională Împotriva Consumului şi Traficului Ilicit de Droguri. Vor fi prezenti toti cei care cred ca viata poate fi traita fara droguri, iar Beth Hart va fi si ea prezenta prin mesajul catre publicul din Romania.

„Orice ati face, nu o luati pe calea pe care am fost eu, nu va asteapta nimic bun la capatul ei”, mai spune Beth Hart in mesajul ei catre publicul din Romania.

Beth Hart va concerta pentru prima data in Romania pe 21 iulie, la Sala Palatului. Biletele se pot cumpara de pe www.vreaubilet.ro , de la Casa de Bilete a Salii Palatului si de la standul de bilete VreauBilet din Unirea Shopping Center.