Dupa 24 de ani de casnicie, sotia lui Hulk Hogan, Linda Marie Bollea, a deschis procesul de divort, potrivit people.com. Bollea, in varsta de 46 de ani, a depus actele pentru divort marti judecatoria din Pinellas. Ea este casatorita cu Terry Gene Bollea (53 de ani), binecunoscut ca Hulk Hogan, din anul 1983 si are impreuna cu acesta doi copii - Brooke (19 ani) si Nick (17 ani).

Potrivit St.Petersburg Times, un reporter l-a anuntat pe Hogan ca sotia sa a intentat divortul, vineri seara. Acesta i-a multumit reporterului pentru "minunata veste" pe care i-a dat-o, iar dupa cinci minute l-a sunat si i-a spus: "Sunt socat. Mi-ai luat pe nepregatite. Sotia mea a stat in California timp de trei saptamani... Am tras pe dreapta dupa ce m-ai sunat si m-am tot intrebat ce s-a intamplat.".

Familia lui Hogan a aparut in serialul "Hogan Knows Best",difuzat pe VH1. In luna iulie a anului 2005, Hulk Hogan a declarat pentru revista People: "Familia noastra este una obisnuita. Este o familie tipic americana. Suntem oameni normali.".