Ziarul britanic News of the World relateaza ca Britney Spears planuieste sa adopte doi copii gemeni din China. Cantareata le-a spus prietenilor ca este intr-o faza finala de adoptie si doreste sa ca procesul sa se termine cat mai repede. Prietenii lui Spears sunt de parere ca artista a luat acesta hotarare pentru a umple golul lasat de pierderea copiilor sai cu Kevin Federline, potrivit smh.com.au.

De curand, Spears a pierdut custodia celor doi copii ai sai, Sean Preston, in varsta de doi ani si Jayden James (1 an), dupa ce Curtea Suprema din Los Angeles a intervenit in contextul in care Britney nu s-a prezentat la consilierul pe probleme de droguri, a refuzat sa faca analizele care ar fi putut dovedi daca s-a drogat sau nu si nu s-a inscris la cursurile de educatie familiala.

Pe de alta parte, se pare ca artista isi pune bani deoparte pentru propria inmormantare. Ziarul Rav Showbiz citeaza o sursa potrivit careia, Britney nu gandeste normal. "Nu cred ca Britney judeca bine. Adoptie si inmormantare? Cele doua nu se potrivesc".