Sylvester Stallone nu va lupta contra gruparii teroriste Statul Islamic in urmatorul film din seria Rambo 'Last Blood', a dat asigurari recent reprezentantul actorului si producatorului american, scrie UPI.com, citat de Agerpres.

Intr-o declaratie pentru revista Rolling Stone, reprezentantul lui Stallone a infirmat aceasta informatie publicata pe un site de stiri. Conform relatarii respective, actorul ar fi dezvaluit detalii despre film la salonul de benzi desenate Comic Con din San Diego. In stire este citata o declaratie a sa conform careia echipa de productie a urmatorului film din seria Rambo s-ar afla in Irak si Siria unde cerceteaza locurile si discuta cu localnicii pentru a reusi sa transpuna in film scene unice si cat mai aproape de realitate privind o eventuala confruntare a personajului John Rambo cu teroristi ai gruparii Statul Islamic.

'Sylvester Stallone nu a participat la gala Comic Con din San Diego 2015, si prin urmare nu avea cum sa fie o relatare a sa de la acel eveniment despre urmatorul film Rambo. Stirea este falsa', a precizat reprezentantul actorului.

Sylvester Stallone, in varsta de 69 de ani, a interpretat pentru prima data rolul John Rambo in 'First Blood' (1982), urmat apoi de alte trei filme cu acelasi personaj. In decembrie 2014 au aparut primele relatari privind productia unui nou film al seriei, intitulat 'Last Blood'. Sylvester Stallone este implicat in prezent in definitivarea filmului 'Creed' (2015), dedicat celuilalt personaj care l-a facut celebru in randul publicului, Rocky Balboa, fiind al saptelea film al seriei, iar in 2016 va putea fi vazut din nou pe marile ecrane alaturi de alti actori cunoscuti ai filmelor de actiune in 'The Expendables 4'.