Britney Spears a castigat dreptul de a petrece ziua de Craciun alaturi de copiii sai, Sean Preston (2 ani) si Jayden James (1 an). Cantareata, in varsta de 25 de ani, a castigat acest drept deoarece fostul sau sot a petrecut alaturi de copii Ziua Recunostintei, in urma cu aproximativ o saptamana.

In momentul de fata Britney are dreptul la trei vizite saptamanale si petrecerea unei nopti pe saptamana impreuna cu cei doi copii, in timp ce fostul sot, Kevin Federline, in varsta de 29 de ani, a castigat custodia asupra copiilor.

Spears a pierdut custodia celor doi copii dupa ce Curtea Suprema din Los Angeles a intervenit in contextul in care Britney nu s-a prezentat la consilierul pe probleme de droguri, a refuzat sa faca analizele care ar fi putut dovedi daca s-a drogat sau nu si nu s-a inscris la cursurile de educatie familiala.

Pe plan profesional, cantareata a inceput filmarile pentru noul sau videoclip la piesa "Piece of Me", de pe ultimul album "Blackout", potrivit lifestyleextra.com. Filmarile au inceput in dimineata zilei de miercuri in Los Angeles si este regizat de catre Wayne Isham. Isham a regizat si clipul actritei "I'm Not a Girl, Not Yet a Woman" din anul 2002.