Claudia Schiffer a fost abordata de foarte multe ori pentru a se apuca sa scrie o autobiografie, dar nu a fost atrasa de nici una dintre oferte. Modelul german simte o oarecare teama in ceea ce priveste impartasirea momentelor mai intime din viata sa cu publicul.

"Am avut foarte multe oferte, dar nu ma simt pregatita deocamdata." a spus Schiffer. "In plus, intr-o asemenea lucrare, trebuie sa scri despre lucrurile foarte personale. Eu am fost intotdeauna o persoana mai retrasa. Dar cine stie? Poate intr-o zi ma voi simti pregatita." a completat supermodelul pentru ziarul britanic Daily Telegraph.

Supermodelul are doi copii cu sotul sau, Matthew Vaughn, un baietel pe nume Caspar (4 ani) si o fetita Clementine (3 ani), potrivit lifestyleextra.com.

Asa cum evita scrierea cartii despre viata sa, Schiffer evita si trecerea de la cariera de model la cea de actrita. Modelul a aparut in cateva filme, printre care si "Richie Rich" in anul 2001. De curand actrita a declarat ca "Nu vreau sa lucrez ca actrita - munca mea consta in moda".