Bobbi Kristina, fiica lui Whitney Houston și Bobby Brown, a murit la vârsta de 22 de ani, anunță site-ul tmz.com, citat de Agerpres. Ea a murit în centrul de îngrijire din Atlanta unde fusese internată pe 24 iunie. Un specialist al centrului spusese familiei ca nu exista nicio șansă de recuperare.

Bobbi KristinaFoto: Captura Youtube.com

Bobbi Kristina a fost găsită inconștientă în cada din locuința ei pe 31 ianuarie, iar poliția crede că a stat sub apă între 2 și 5 minute. Paramedicii au putut să o resusciteze, dar ea a fost plasată apoi în comă indusă și se afla la spital sub monitorizare permanentă.

În cele din urmă, Pat Houston și Bobby - co-tutorii lui Bobbi Kristina - au trebuit să ia decizia de a i se retrage medicamentele. A fost un moment rar, când Houston și Brown au căzut de acord in privinta lui Bobbi Kristina.

Nici acum nu se știe clar ce s-a întâmplat cu unica fiică a regretatei cântărețe și nici dacă a fost vorba despre un accident provocat de probleme medicale sau, după cum a speculat media americană, de consumul de alcool sau droguri. A fost luată în considerare și varianta crimei.

Prietenul tinerei, Nick Gordon, ar fi prima persoană suspectată. Poliția a declarat că erau vânătăi pe fața și corpul lui Bobbi Kristina, după ce Gordon și un prieten, Max Lomas, au găsit-o în cadă.

Whitney Houston a murit din cauza unei supradoze de droguri în 2012, în timp ce era într-o cadă de baie, la Beverly Hilton Hotel, amintește tmz.com.