Geri Halliwell , cunoscuta si ca Ginger Spice, a parasit in anul 1998 trupa Spice Girl, la mijlocul turneului "Spiceworld Tour", pentru a incepe o cariera solo. Cu toate ca de curand cele cinci componente - Victoria Beckham, Mel B, Mel C, Emma Bunton si Geri - s-au reunit, colegelor lui Geri le este foarte greu sa o ierte si sa treaca peste acel incident.

Mel B. a declarat: "A fost ingrozitor atunci cand Geri ne-a lasat balta. ", iar Victoria a adaugat: "Cand Geri a plecat, a fost un moment dificil pentru toate. Ne aflam la mijlocul turneului si trebuia sa il incheiem cu orice pret. Trebuie sa recunosc ca am fost devastate. Spice Girls era compusa din cinci fete.".

Geri, in varsta de 35 de ani, le-a promis ca va fi alaturi de trupa in turneul de revenire, care va incepe pe data de 2 decembrie la Vancouver. Artista a declarat: "Regret cele intamplate si vreau cu aceasta ocazie sa indrept ceea ce am facut. Sunt fericita ca vom concerta si in America.".

Componentele Spice Girls au recunoscut ca au avut emotii mari in timpul concertului pe care l-au sustinut saptamana trecuta in cadrul show-ului Victoria’s Secret Fashion.

Mel B. a mai spus: "I-am multumit lui Dumnezeu ca cei prezenti s-au bucurat cand ne-au vazut.".