Mihai Margineanu va lansa noul sau album, “Teatru minciuna” in cadrul concertului “Haimanelele si Doamna” pe care il va sustine pe 2 octombrie, chiar de ziua lui, la Cinema Patria.

Concert Mihai MargineanuFoto: Afis

Fiecare spectator de la Cinema Patria va primi cadou de ziua lui Mihai Margineanu albumul “Teatru minciuna”, pe care acesta il va lansa chiar in cadrul spectacolului, dar si volumul de poezii ale lui Iulian C. Marin, cel care semneaza si versurile a doua dintre cantecele pe care spectatorii le vor asculta, in premiera, la acest concert (“Teatru minciuna” si “Om de zapada”).

Unii dintre cei mai apreciati muzicieni ai momentului - “haimanalele”, asa cum ii denumeste in gluma Mihai Margineanu, Michele Visan - chitara solo, Kiba Dachi- chitara bass, Cristi Horia Sorin - vioara, Nicu Dumitrescu - percutie si Florin Ionescu - tobe – vor oferi, alaturi de Mihai Margineanu, un regal muzical spectatorilor prezenti pe 2 octombrie, la Cinema Patria, in timp ce una dintre doamnele scenei romanesti va avea un moment special, chiar la debutul concertului. Identitatea actritei invitate in spectacolul “Haimanalele si Doamna” nu a fost insa dezvaluita de Mihai Margineanu: “Haimanalele se stiu. Ramane sa vedem si cine este Doamna!”, spune cantaretul.

O punere in scena cu totul originala, artisti de calibru si o muzica ce va transforma intreaga sala intr-o uriasa petrecere cu 1000 de invitati - toate acestea vor fi oferite spectatorilor de “Haimanalele si Doamna” lui Mihai Margineanu in cele doua ore ale show-ului de pe 2 octombrie.

Biletele se pot achizitiona de pe www.vreaubilet.ro, de la standul VreauBilet din Unirea Shopping Center sau de la casa de bilete a Cinema Patria.